|
|
- anlamı elektrikli sandalyede idamdır.itü'lü thrash metal yapan amatör bir grubun ismidir.
- (bkz: http://www.electrocuteband.com)
- he is the thrasher; he is the electrocuter !
amatör demek pek yakışık almaz bu gruba; bir de sahnede görmek gereklidir * * * ; cıncın forever !
- demedi demeyin bu vokal gelecekte çok büyük işler yapar dedirten grup.
valla helal olsun
- çalışmaları devam eden thrash gurubu.
sen nerden biliyorsun derseniz yakında gene bir konserde çıkıyorlar ordan bir çıkarım da bulundum.
metaltr.net sitesininden duyurulan extreme party 6da çıkıyorlar.
tarih de 12 mart 2006 pazar günü saat 16.00da kapı açılışı.
ayrıca bilet fiyatıda 5 ytl. bu fiyata 1 bira dahilmiş.
- bazen testament'i andırmaktadır, dediklerine göre de çok seviyorlar.
aytek* adlı davulcuları, bi' ara yaşı küçük olduğu için bar konserlerinde zar zor yer alabilmekteydi. hatta annesinin bara gelip izlediği rivayet edilir.
şarkıları, msnspace'lerinden inebiliyor galiba.
aynı isimde bir de elektronik grup bulunmakta. hatta 7. istanbul rock olduğu dönemde böyle bir club parti afişini görüp n'oluyor lan dememize sebep olmuştur. isim sorununa çare bulmaları lazım.(venom, 06.01.2007 14:37)
- 2007 yılının 2008 ile el ele verdiği ayda pirates of thrash adlı ilk albümlerini dinleyicileriyle buluşturan thrash metal grubu
- pirates of thrash isimli albümlerinin galasını 4 nisan 2008 akşamı dorock barda yapacak olan bol cıncınlı ekiptir.
- bu grubu dinledikten sonra dönen muhabbetlerde, thrash sevmeyen birisi olarak "tamam, allah kahretsin güzel çalıyor şerefsizler" demek zorunda kaldım hep. kinim var. intikam için ünlü olmalarını bekliyorum. az kalmış. güzel.
- itü rock kulubü eski başkanı emre'nin (kasap emre diyede bilinir) ve bir diğer eski üyesi bassçısının da kadrosunda bulunduğu 2001 yılında kurulumuş itülü thrash metal grubu...
hatta besteler ve sözlerin hemen hemen hepsi eski başkan emre'nin elinden çıkmıştır...(ben albüm kartonetinin yalancısıyım...)
şu ana kadar 2004 yılında çıkmış receive the evil isminde bir demoları ve de 2007 yılının aralık ayında sadece internet üzerinden yayınladıkları pirates of thrash adında bir de albümleri vardır.
gitarist ve vokalist emre'nin sadece vokal yaptığı vengeful ghoul adında bir grubu daha bulunmaktadır.
-------grup üyeleri---
emre kasapoglu - gitar ve vokaller
eray kizilaslan - gitar
resit ulas koyuncu - bass ve arka vokal
aytek sagdinc - davul
2004 - receive the evil
2007 - pirates of thrash(deumleu, 24.03.2008 01:49 ~ 01:55)
|