alakalı bir üçlüdür. elano forvetin arkasında hücuma yönelik orta saha, keita ve baros forvet olarak oynayabilir, dolayısıyla akıllara golü getiren triodur.
elano baros keita üçlüsü aynı alexi laiho. uyumayı çok sever. uyanık kaldığı zamanlarda tenis oynar, sağlıklı yaşar. ayrıca çok güzel fırında makarna yapar. en sevdiği kitap papillon olup bu kitabı 13 defa okumuştur. ayrıca, evinde bukalemun beslemektedir.
x aynı y tespitleriyle beni yeri geldiğinde şaşırtan ; yeri geldiğinde gülme krizlerine sokan yazar. bir de kehanetleri var bilmem kaç yılında x şunu yapacak ( şunu olacak ) şeklinde. bekliyoruz efenim kehanetlerin doğru çıkmalarını.
mini vikipedia'dır bu adam. hacı? dersin, arsenlupen aynı falanca filanca diye saymaya başlar. p ise q önermeleri ile meşhurdur. olmn artık tespit sıçıyosun resmen diyorum. başlıyor yine arsenlupen aynı falanca filanca.
yeter ulan bıktım senin şu kültür budalalalığından. * hayatımda ilk defa duyduğum, bazen telafuz dahi edemeyeceğim insanlar hakkında bilgi veriyor. bu ne denyoluktur. insanın kültürsüzlüğü bu kadar da yüzüne vurulmaz ki.
tek bir soru sor, arama motoru gibi dizsin önüne. yanlız hacı tek eksiğin biraz bakınız ve anahtar kelime vermemen. bunun üzerine çalışırsan tam bir botsun. benden söylemesi. *
aynı zamanda bu üçlü, ofsayt sebebiyle sayılamayan golden sonra nonda'nın golüne anında tepki verememişlerdir. önce orta hakeme, sonra yan hakeme, en son da dördüncü hakeme baktıktan sonra sevinmişlerdir.