belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · zongul ducks
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · 100 opera
  8. · harry potter ve ebesinin amı
  9. · ebülfez elçibey

el öptürmek istemeyen kişi  

1. (bkz: tevazu)
    (marooned, 20.07.2005 16:28)
  2. (bkz: eli öpülürken alna yüzük çarptırmak)
    (martin hayda gel, 20.07.2005 18:30)
  3. yaşlı olana yapıldığından kişiye kendini yaşlı hissettirdiğinden ya da "haaaşa ne demek" gibi bi tavrı olduğundan bir geleneğe karşı gelme hareketidir. bu işlerden anlayan, anlamayan bütün herkes için bi standardizasyonu olması gereken bir gelenektir ki biri öptürmez eğilmiş halde sap gibi kalırsınız, e peki madem diyip yandaki yaşlıya geçersiniz bu sefer de biri zorla elini suratınıza sokar.
    (bınar, 20.07.2005 18:58)
  4. (bkz: namahrem)
    (fırtık, 25.05.2006 21:18)
  5. o saygıyı hak etmediğini düşünen kişidir
    (ccuk, 25.05.2006 23:35)
  6. abazan gençlik vakfının dünyaya hükmetmesiyle birlikte sayıları artacak olandır.

abazan gençlik vakfı'nın 1990'da yayınladığı evrensel bildiriye göre, fetiş unsurlarının evrimsel gelişimi şu şekildedir efenim.

tek hücreliyken => hücrenin ağırlık merkezi
    balıkken => kloak açıklığı
    sürüngenken => kloak açıklığı
    kuşken => kloak açıklığı/çok az miktarda gaga
    hayvanken => vajinal ve anal bölgeler
    insankene => hayvankenkilerin hepsi + ayak + el

görüldüğü gibi, yakın zamanlarda fetiş unsuru haline getirilen ayakları yakında el takip edecek, bunu mütakiben yaşlı insanlar (özellikle abazan gençlik vakfı kriterlerine göre oldukça genç sayılan 50'li yaşlar) ellerini öptürmekten vazgeçeceklerdir.
    (cumaya gittim gelicem, 19.04.2008 01:46 ~ 01:50)
  7. obsesif kişidir. sakallı delikanlıların ıslak ıslak elini öpmesi bu tür insana iğrenç gelir.
    (kv 626, 19.04.2008 01:52)
  8. yaş kompleksine girmiş kişidir.
    (hedonist, 19.04.2008 11:33)
  9. büyüktürler. tanıyorum bazılarını. uzanan elimi sıcacık kavrayarak indirirler ve öperler yanaklarımdan. bilirler ki ellerini öpecek kadar saygı duyuyorum onlara. biliyorum ki el öptürmeyecek kadar saygı duyuyorlar bana.
    (jenesaispas, 19.04.2008 19:35)
  10. 'ver elini öpeyim teyze/amca' repliğinden sonra sizi yerin merkezine doğru bir yolculuğa çıkaran insanlardır.o sözden sonra elleri olağanüstü bir güç kazanır ve bilek diye birşey kalmaz zira artık platin sertliğindedir.hayır tamam öptürmeyeceksin de bizi niye böyle elini yakalayabilmek için şebek durumuna düşürüyorsun ki karşıdan çok komik gözüküyor.tablo aynen şu:en sonunda diz çökecek kadar eğilmek zorunda kalan bir genç ve yine de öptürmeyen el öptürmek istemeyen kişi...aferin sana,sen kazandın,çok meraklıydım ben de öpmeye teyze/amca.ayıp.
    (kesintisiz dallama, 19.04.2008 20:28)
  11. gerçekten elleri öpülecek kişilerdir halbuki...
    (torbaci sirin, 19.04.2008 20:29)
  12. zaten o olgunluğu göstermesiyle eli öpülesi olur ve yücelir.
    (tek, 23.10.2009 01:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil