ilk nik altı girisi
papatyaya konan sevgi kelebeği tarafından girilen yazar. hayırdır inşallah diyoruz.
başlık başa taçtır. üstümüze kalmıştır. vesselam.
edit:tükürdüğümü yalıyorum. şlapss. aha yaladım. sevdiğimiz, yazan bir yazardır.
(lightblue, 16.11.2005 02:49 ~ 20.09.2007 00:07)
insanları aşağılamak gibi bir amacının olmadığını sezdiğim yazar.
sol frame'de her gördüğümde önce bir element sanıp, "bu da neymiş ya?" diyip, dikkatle bi daha okuyup "hıııı" dediğim nick..
kısa hikayemin oyuncularından biri.
(bkz:
yazarlardan hikaye)
(dlord, 22.12.2005 02:24)
sözlükte tanıştığım iyi bir yazar.
gördüğüm kadarıyla, gerçekleri yazan bir kaç yazardan biri.
yıllardır [2005-2006] "eksiksizyum" olarak okuduğum mahlas.
hal böyleyken bu mahlası "
uranyum", efendim "
neptünyum" veya "
kalsiyum", ne bileyim "
potasyum" gibi bir element zannediyordum. geç de olsa farkedip de "ne dandique mahlas lan" fikrinden azad olup, "hmm, güzel bir mahlas" fikrine kavuştuğum için mutluyum.
bu vesileyle kendilerine bir ömür boyu başarılar diliyor, genç çiftleri (eksiksiz & uyum) piste davet ediyorum.
16 şubat günümün büyük bir kısmını ayırdığım yazar. hemen hemen bütün girilerini okudum. özel bir okuma günü ayrılmayı hakeden sade ve güzel bir türkçesi ve nefis espirileri var.
itü sözlüğü diğer sözlüklerden farklı kılabilen bir kaç yazardan biri.
usta yorumcu büyük şahsiyet, itügol de bu akşam yine olay yaratacak sözleri ile karşınızda.
girilerini keyifle okuduğum yazar. uzun uzun yazmaktadır bir kere, büyük bir emek var ardında. olaylara bakışında çok yönlü olması, tüm ihtimalleri göz önüne alması, tepkilerini ortaya koyarken kimseyi aşağılamaya çalışmaması, aksine iyi olduğunu düşündüğünü takdir etmesiyle dikkatimi çekmiştir. ailece severek izliyoruz. takipteyim.
uzun yazamandır yazmayan, mesajlara da cevap vermeyen yazar. nerelere kaybolduğu bu meraklı bünyeler tarafından araştırılmakta ancak bir sonuca ulaşılamamaktadır.
(emma, 19.03.2006 17:26 ~ 06.04.2006 14:52)
ukte doldurma konusunda oldukça başarılı ve özenli bir yazar.
insanları "insan" yerine koyan, kafası doğru düzgün çalışan nadir kişilerden desek doğru olur sanırım.
bir de kendimi düşünsel olarak bilinçli/bilinçsiz bir sığlıktan hoppalıktan yanaymışım gibi hissettiğim şu zamanlarda durulup düşünmeye sevk eden bir etkisini keşfettim kendisinin. esasen böyle bir amacı olduğundan değil lakin bendeki tesiri de böyledir efendim.
hem aydın hem de yoklamalarda kendini yok gösteren bir zat-ı şerif kendisi, kınadım gitti...
(kezban, 22.05.2006 02:16 ~ 02:16)
horozlara karşı garip hisler beslediğini ima etmiş, elektrikli battaniye ile su yatağında uyuma düşkünü yazarmış.
(lethromar, 23.06.2006 18:33 ~ 19.07.2007 13:06)
gitti bu, gelmez de şimdi..
aralık ayı gibi askere gidecek olan mühim şahsiyet. artık gidince kendini komedyen olarak tanıtır, stendap falan yapar, rahat geçirir askerliği.
(camel, 19.09.2006 02:46)
hayır o değil de, zaten normalde uzun girilere imza atan bir yazar. bunun askerlik anıları da çekilmez şimdi.
(bkz:
torunumun torununun torunu)
(bkz:
adam mı öldürdün)
nikaltına güzel bişeyler yazmak istediğim yazardır.
şu sıralar muhtemelen
yanaşık düzen eğitiminde yanaşık düzülen asker. dağıtım iznine geldiğinde wondrous' a komutanım, üçüncü nesil yazarlara
tertip demesi muhtemel kişi. ne güzel entelijans da olmuştu sözlükte. askerliği süresince sözlüğe yazma fırsatı olursa "er girisi görülmüştür"
* ibaresi düşülsün girilerinin altına. olur olmaz başlıklara şafak da yazar bu şimdi. selam ederim..
anladığım kadarıyla
inşaat mühendisi olan ve işini çok seven yazar.
hatta fazla mı seviyo ne
*
bir ara tanışalımda bana da sevdirsin şu mesleği.
kendisi için "askerden bomba gibi dönmüş yazar" demek istiyor insan, ancak döndü döneli gire gire 6 giri girmiş olan yazardır. bu muydu yani? "ya ne olacağıdı?" dediğini duyar gibiyim. büyüğümsün, öpiyim. ama daha çok giri bekliyor insan, ne biliyim sen kalk askere git, aylarca elini sürme sözlüğe, sonra döndün mü bocala, adaptasyon süreçleri yaşamalar falan. ben bu adam entel oldu diye korkuyorum; yakında "sözlük kendini tekrar ediyo abi!" falan derse hiç şaşırmam. yaşanmışlığımız
* var abi o kadar, gözünü seviyim. saçmalamama burada son verirken az sonra senden küfürlü bir mesaj geleceğini umut ederek bekliyorum.
(camel, 22.05.2007 10:36 ~ 10:39)
iddialı bir nicke sahip olsada bunu kendisine sıfat olarak almadığını düşündüğüm sanırım dünyada olmasını ümit ettiği bir uyumun dikkatlerin huzuruna sunulmasını amaçlamış yazardır kendisi.tanımasamda etmesemde görmesemde sevdiğim yazılarını severek okuduğum dersler ibretler çıkardığım dolduruduğu ukteler ile insanlara ışık olan yazarlar listesinde her zaman görmeye alışık olduğum arı.bilmemekden utanılmayacağını ve bilmekden dolayı kendini diğerlerinden üstün görülmeyeceğini
opeth başlığının altındaki yazısı ile ders alması gereken beyinlere ve bünyelere ima ile olsa bile fısıldayan yazar.
(bkz:
severek takip ediyoruz)
eksik kelimesinin element hali. bir de bu takma adlı yazar vardır fakat tanımadığım için yorum yapmak üzerime vazife değildir.