|
|
- (bkz: seri eksi oy yediğini sanan embesil grup)
- bu tarz bir grubun muhtemel diyalogu..
ümmü:ü mehveş:m
ü:(hafif ağlamaklı) sevmiyorum onu...sevmiyorummm.gitsin ya bu sözlükten.olumsuz oy verin yalvarıyorum..
m:canımmmm üzülme sen olumsuz veririz her yazdığına.
ü:bunu yapar mısın benim için?? gerçekten yapar mısın! girer misin bu tarz bir ucuz oyuna dostluğumuz adına...
m:yaparım tabi.ben zaten olmuşum seri eksi oy veren ibne.
ü:seni çok seviyorum
m:başka isim var mı?? ben de seni..
ü:teşekkür ederim mehveş işte dostluk bu.. olay öyle bir boyuta gelsin ki insanlar mesaj atsınlar ona "en sevilmeyen girilerinizi okudum pek hata bulamadım sözlükte pek sevilmiyorsunuz sanırım" şeklinde...bunu yapabilir misin mehveş???
m:iyi o zaman banu laila selami ve kız ismet e de söyleyeyim onlar da seri eksi oy versinler.
ü:çok mutlu oldum şimdi..
m:ne demek önemli olan senin mutluluğun zaten kank.
ü:teşekkür ederim.hayat çok güzelmiş.rahatladım şimdi.
- (bkz: eksi oy veren ibne grup)
- bu grubun sırat köprüsüne gelmeden geçen muhtemel dialogu
ü:ümmü m:mehveş
ü:korkuyorum aslında
m:ben korkmuyorum..
ü:ben neden korkuyorum??? içime bi korku düştü..allahımm
m:bilemiyorum...ümmü bilirsin herkes yaptıklarının bedelini çeker
ü:neden yaptım bunu üç kuruşluk karakterimle neden masum insanlara durmadan eksi oy verdim..yapmamalıydım içime gömmeliydim kinimi.
m:ben de korkmaya başladımm..ben de senin yüzünden durmadan seri eksi oy veren ibne gibi davrandım offf
ü:sen gerçek bir dost gibi davrandın seni bu konuda suçlayamam mehveş..
m:ne olacak şimdi o masum insanlar hesap sormayacak mı zannediyorsun??
ü:sözlükteydi bunlar içini rahat tut.. sözlük sanal bir ortam.biz kimseye bir kötülük etmedik.güven bana yavrum.
m:biliyor musun senin yüzünden bir çok yazar hak ettiği statüde olamadı.biz ise durmadan kendi kendimize iğrenç yazılarımıza olumlu oy verdik.bu gruplaşmanın bedelini hepimiz ödeyeceğiz..(bkz: swh)
ü:takma bu kadar hem o yazarlar gerçekten kötüydü..
m:hayır kötü değillerdi o olumsuz oyların hepsi hepsi senin mertçe savaşmayı bilmeyen adi kişiliğinin yansımasıydı.git yanımdan!
ü:(ağlamaya başlar) korkuyorummmm mehveş korkuyorummmm eksi oy verdiğim insanlarla yüzleşmek beni çıldırtıyor.........
m:geber!
- (bkz: derin sözlük)
|