belki ilginizi çeker
  1. · system of a down
  2. · 22 mart 2006 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · başlık parasını taksitle ödemek
gündem
  1. · tahrik edici erkek kokuları
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · banu güven
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · itü sözlük
  8. · almancı saç kesimi
  9. · dvampir

eksi oy almayı önemsememek  

1. oy pıtırcığı* olmamaktır.
    (bkz: oy pıtırcıklarını sikim ekipleri)
    (azwepsa, 22.03.2006 11:26)
  2. tersi, insanı düşündüren durum.

kendi fikirlerini paylaşmaktan öte, toplum popülizmine katkıda bulunayım, ismim yankılansın gibi düşünceleri bünyelerinde barındırmayan; herkes hep bir ağızdan haykırmaktadır ben de eksik kalmayayım, "aman koş recai bizi geçtiler!" nidalarını kendine ilke edinmemiş, tam tersine dışlayabilmiş insanlar bütününün eylemleridir.

yazar kişi kendilerini hürmetle selamlamaktadır.
    (r feynman, 22.03.2006 11:32)
  3. (bkz: eksi oydan haz almak)
    (selenge, 22.03.2006 17:12)
  4. demokratik bir ortam olduğu için her türlü görüşe saygı duymak.beğenen de olacaktır beğenmeyen de..
    (dragonfly, 22.03.2006 17:17)
  5. (bkz: eksi oy manyağı yapmak)
    (volvox, 22.03.2006 17:41)
  6. söylediğini,yaptığını bilen başkasının kendi hakkındaki düşüncelerini dinlemek,zaygı göstermek ama üzerinde durmamak.kendine özgüven.
    (tuesflagellumdei, 22.03.2006 19:02)
  7. burayı konu hakkında bildiklerini ve yorumlarını, gerekirse akıllarında kalmış anektodları yazmak için kullanan her arının ruh hali..

sonuçta oraya kişisel düşüncesini yazıyor, kimseye sevdirmek zorunda hissetmemeli..

-@xxxxx ahahha, süper olmuş yaa..
    +beğenirsen ekime, beğenmezsen sikime kadar..
    -çok samimisiniz, asl ?
    +heralde yarraaam, 19cm..*
    (rafael, 22.03.2006 19:14)
  8. sözlükteki yazarların fikirleri ve bu fikirler etrafındaki gruplaşmalar, sözlüğün genel yapısı göz önünde bulundurulduğunda her zaman var olacak olan eksi oy gerçeğini olgunlukla karşılamaktır.

bir de içten içe karizmatör bir tavır içerisinde "çok da sikimdeydi, ben sölemek istediğimi söyledim gerisi umrumda değil" diyebilmektir.
    (theone, 12.05.2006 19:23)
  9. "verdiğin eksi oyu takmıyorum. ne takıcam. eksi oy verdin ama takmadım bunu. evet hiç de önemli değil bence. takmadığım bi durum yani. takılıp kalmam eksi oylara. ben işime bakarım. taktığımı düşünüyosan yanılırsın. takmış gibi mi duruyorum? hiç sanmam" dır.
    (olahabeoy, 18.01.2007 12:12)
  10. (bkz: we don't care what you say. fuck you!)
    (hplovecraft, 18.01.2007 12:14)
  11. "ohh verin verin eksi. hiç önemsemiyorum" diye editler girilir bir de. ben bunları şuna benzetiyorum; hani ilkokulda öğretmen masasına çağırır cetveli ver eder avuçlara. sonra sırana oturursun gözünde acıdan kaynaklı iki damla yaşla, gülen arkadaşlarına "acımadı ki oğlum" dersin. bunun gibi bişey. aynı psikoloji bence
    (olahabeoy, 31.01.2007 15:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil