eksi oy vermeniz umurumda bile değil anlamında yapılan eylem.
(kötüböcek, 14.04.2007 13:19 ~ 19.04.2007 16:13)
risk almaktır, şansını denemektir, takdire şayan bir harekettir.
amaç gerçekten de sözlük kullanıcılarının bilgi edinmesini sağlamaksa, önemsenmeyecek durumdur - almak. bu itibarla giriniz - alabilir, ama bir kullanıcı bile bilgilendiyse, ne mutlu o - oy alan sözlük yazarına...
şöyledir:
"itü sözlük yazarları toptur."
**örnek lan bu***
(bkz:
en sevilmeyen eserleri)
**sanki bunu yazan ekşi sözlük yazarı**
sözlüğe popülarite kazanmaktan çok görüşlerini beyan etmek için giren birinin yapacağı eylemdir.
cesaret ile delilik arasındaki ince çizginin itüsözlükte kendini gösterme durumudur
din, siyaset, futbol takımları vb. hakkında yapılan girileriniz koşulsuz bu grupta olacaktır.
(felis, 14.04.2007 13:55)
zaman zaman keyif veren harekettir.
aldığı eksi oyla mutlu olabilecek yazarların gerçekleştirdiği eylem.
girisinin itin götüne sokulmaya !çalışılması! mutlu eder bazen yazarı. ne kadar eksi oy alırsa o kadar etkili yazdığının, bazılarının yarasına ne denli parmak bastığının farkına varır.(bkz:
@941894)
"benim hala umudum var" demektir.
eğilip bükülmeden fikrini ifade etmektir,popülizme kapılıp koyun olmamaktır.
eğlendirici, öğretici olmak varken itici olmak...
prim kaygısı olmayan, düşüncelerini özgürce dile getirmenin dayanılmaz hafifliğini yaşayan, kendiyle barışık, alnından öpülesi insanın davranışıdır.
(stella, 13.06.2007 12:26 ~ 12:27)
sözlükteki akp lileri umursamaksızın yaptığım eylem. onlar eksi oy verdikçe benim daha çok yazasım geliyo.
midenizin bulanacağını, ertesi gün başınızın ağrıyacağını bile bile gereğinden çok içmeye benzeyen durum. kendinizi istediğinizi yapmaktan alıkoyamamak.
cinsel organından aşağısının kasımpaşa civarında olduğunu anlatmak isteyen kişi
"eksi oy nedir?ne işe yarar?ne gibi bir popülarite sağlayabilir?" diye düşünen bünyelerin eylemi.ama eğri oturup doğru konuşursak kişinin özene bezene girdiği girinin "en sevilmeyen giriler" arasına yerleşmesi de heves kırıcı olabiliyor bazen.biliyorsunuz eksi oy alacağınızı,hatta eksiye boğulacağınızı ama yine de "belki biri anlar" diyerek giriyorsunuz giriyi.sonra da "sağlık olsun" diyebilirsiniz zaten en fazla.
doğru bildiğinii söylemekten korkmamaktır.
kayser sozer'in zevk aldığı durumdur.
genelde garip bir şekilde artı oy almanızla sonuçlanan olaydır.
*tabi abuk subuk şeyler değil de fikrinizi çekinmeden yazdığınız girilerden bahsediyorum.
(sadalet, 16.10.2007 23:54 ~ 23:56)
gerçek ressamlar eserlerine paha biçmezler..
onlara paha biçen,resimlerini beğenip eserin güzelliğinden kendine de pay çıkarmak isteyenlerdir..
beğenmeyenler için ise,
(bkz:
kedi erişemediği ciğere mundar der)
(yaqui, 14.02.2008 11:57)