ilk olarak
yazardır efendim.. yazar, tdk tarafından yazma özelliği olan şey olarak belirtilmiştir, bunun yanısıra tdk yazarın,
yazıcının eş anlamlısı olduğunu da bize söylemektedir..
sonuç olarak eli klavyeye gidebilen, tuşlara basabilen ve az çok anlamlı cümle kurabilen kişidir.. edebi eserler mi çıkartır ortaya, bilimsel makalelerle dünya teknolojisinin gelişimine katkı da mı bulunur bilmem ama sonuçta yazan bir bireydir ve yazardır, yazıcıdır.. her ne boksa..
ekşi sözlük, 1999 yılında ortaya çıkmış bir oluşumdur.. ki bu türkiye'de henüz adsl'in olmadığı insanların çevirmeli ağ ile internete bağlandığı, burada yazan bir çok öğrenci arkadaşın henüz çocuk olduğu bir döneme denk geliyor.. bu 7 sene sürecinde o kişilerin kendilerine kattıklarını ve sıfırdan bir oluşum yarattıklarını düşünürsek yaptıklarının ne kadar önemli olduğunu kalkıp bok atmadan önce aklımıza getirmemiz gerekir..
insanları etkilemek konusundaki etkileri de sadece ekşi sözlüğün popülaritesiyle alakalı bir durumdur.. yani eğer bir itü sözlük yazarı buraya bir şey yazarsa ve ben onu bu kişiden yanlış öğrenirsem kalkıp itü sözlük yazarı diye başlık açıp, terbiyesizin teki diye mi yazacağım..
ayrıca gerçek hayatta ben "ekşi sözlük yazarıyım nıhahahah" diye erol taş kahkahaları atıp dolaşan kim varsa allah aşkına beni de tanıştırın..
tekrar hatırlatmak isterim ki,bunların dışında hepsi insandır, hepsi yer,içer,sıçar.. ne fazla büyütülmeli, ne de alıp yerden yere vurulmalıdır..