belki ilginizi çeker
  1. · tıklanabilirli
  2. · heh heh hadi bakalım
  3. · foro
  4. · arif bey ve manyakları
  5. · altıncı nesil yazarların çok yakışıklı olması
  6. · koç burcuysan uzak dur benden
  7. · fenerbahçe nin avrupa daki başarıları
  8. · neşe pınarı
  9. · bayramda şıklık taslayan ibişleri tüfekle öldürmek
  10. · facebook taki erkeklerin yarısından fazlası ibne
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · tanrıya sorulacak tek soru
  5. · ezel
  6. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  7. · rasim ozan kütahyalı
  8. · tuttum
  9. · bayramınızı tebrik ederim

eheh oko  

1. favori listemize bir giri eklediğimiz zaman sözlük arayüzünün önümüze iliştirdiği onay butonu. bir çeşit gülme efekti olsa gerek. hayır ben öyle gülmek istemiyorum, allah allah dedirten buton ve başlık ayrıca.
    (cerceve, 02.10.2005 00:27)

2. dünyada gördüğüm en saçma, ama bir o kadar da yardırgan gülme efekti. oko.
    (gxix, 17.06.2006 02:18)
  3. bana ibrahim tatlıses'in foro'sunu hatırlatan, four nasıl foro oluyosa, ok de oko olabilir pek tabiy ki dedirten hödö. evet sıkılıyorum.
    (cherryblossomgirl, 31.07.2007 02:06 ~ 02:06)
  4. post-modern arif bey repliğidir..

(bkz: heh heh hadi bakalım)
    (bkz: arif bey ve manyakları)
    (zeus, 19.11.2007 16:26)
  5. zaten favorilerimiz arasında olan bir giriyi tekrar favori olarak seçmek istediğimizde karşımıza gelen uyarı penceresinde de bulunan onay butonu.
    (ntcik, 22.11.2008 01:05)
  6. her gördüğümde o kadar gülüyorum ki bu yazıyı sürekli yeni yeni favoriler ekleyesim geliyor. o derece komik.
    (yaratıcı nick bulamadım, 22.01.2009 01:30)
  7. kim bulduysa süper mizah anlayışı var. her gördüğümde sinirlerim bozuluyor, sinirlerim bozuldukça daha çok gülüyorum.

"eheh oko" nedir lan?! bazen sırf bunu okuyabilmek için rast gele dandik bi giriyi geçen haftanın beğenilenler listesinden listeme eklemişliğim var. geçenlerde de, "mülkiyet hakkı.. madde 35. – herkes, mülkiyet ve miras haklarına sahiptir. bu haklar, ancak kamu yararı amacıyla, kanunla sınırlanabilir. mülkiyet hakkının kullanılması toplum yararına aykırı olamaz." diye yazan bir giriyi favorilerime ekledim, "iyi misin arkadaşım?!" diye bi mesaj geldi sahibinden..

o an bu sefer biraz fazla rastgele davrandığımın farkına vardım işte.
    (geber marla singer, 04.05.2009 08:35)
  8. sırf merakımdan şimdi bu giriden hemen sonra güzelinden gelen ilk başlığı favorilerime eklememe sebep olacak "şey".
    (püfü, 07.05.2009 13:16)
  9. eheh oko. gerçekten oldu! hem de tıklanabilirli.
    (püfü, 07.05.2009 13:18)
  10. en bir sevdiğim buton. dilime de dolandı. hayırlısı...
    (is there something to do, 27.06.2009 23:08)
  11. okuduktan sonra beni ''eheh'' sesi çıkarmaya iten recep ivedik gülüşünü anımsatan hede.
    (small, 30.06.2009 19:34 ~ 05.09.2009 23:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil