belki ilginizi çeker
  1. · bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibit..
  2. · oceans sixteen
  3. · nicklere göre olası itü sözlük radyosu programları
  4. · itü sözlük
  5. · itü sözlük ün sonu
  6. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  7. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · 2012
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · queen 2
  9. · şebnem ferah

ego gelin  

1. hoşgeldin ego gelin,güler yüzün ve sıcak kalbin gibi inanıyorum girilerinde bizle neşe ve sıcaklık verecek...
    (te5ir, 23.02.2007 17:04)
  2. süperegosu ve kocaman yüreğiyle günüme renk katan yazardır. sayesinde güne ayık ve gülerek başlıyorum.
    (jassmine, 21.03.2007 15:45)
  3. kanka listenizde yer alması durumunda, daimi ayar verme makinesi görevini asli vazifesi sayar. en mutlu olduğunuz günde bile sizi daha fazlasını yapabileceğinize öyle bir şekilde inandır ki o gazla yapamayacağınız hiçbirşey yoktur. iyiki varsın denilesi dosttur.
    (jassmine, 29.03.2007 15:37)
  4. bu gün yemek tariflerine bakarken ezogelin çorbasını "egogelin çorbası" şeklinde okumama neden olmuş, nicki esprili şahsiyet.
    (sugibiazizol, 28.04.2007 17:28)
  5. pozitif enerjisini monitör ardından hissettiren yazar.
    (sugibiazizol, 30.04.2007 16:53)
  6. süper yaratıcı bir nicke sahip olduğunu düşündüğüm yazar, beni güldürmekte bu isimle.
    (rita, 03.05.2007 12:15)
  7. şu sıralarda (muhtemelen) alışverişten gelip direk kafadaki izlenimler tazeyken sözlüğe taşıyan sözlük yazarı..

(bkz: hipermarket poşetleriyle bakkala girmek)
    (bkz: pazar yeri klişeleri)
    (colony of birchmen, 08.05.2007 15:18)
  8. son on gün içerisinde benim iş yoğunluğum, onun çocuğunun hastalığı nedeniyle sözlükte biraraya bir türlü gelemediğimiz can dostum idi. dün gördüm ki artık böyle bir yazar yok. kanka listemde yaşanan yaprak dökümünde, yalnızlığımı en koyu hissetmeme neden olandır. var olduğu dönemdeki desteği için teşekkür ederim. hoşçakal.
    (jassmine, 16.05.2007 13:09)
  9. sözlükte yazar olduğum ilk gün, ilk oy ve ilk hoşgeldiniz sürpriziyle beni sevindiren gitmesine üzüldüğüm yazar.
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 16.05.2007 17:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil