görseller
egemen korkmazegemen korkmaz
egemen korkmazegemen korkmaz
belki ilginizi çeker
  1. · tony sylva
  2. · birbirine benzeyen ünlüler
  3. · 28 mart 2009 ispanya türkiye maçı
  4. · milan baros tan 2 maçta 5 gol yiyen talihsiz takım
  5. · trabzonspor
  6. · gökhan zan
  7. · çirkef futbolcu
  8. · en karizmatik türk futbolcu
  9. · hat trick yapan stoper sevinci
  10. · thierry tazemeta
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · aşk
  3. · the twilight saga new moon
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · yasaklanması gereken şeyler
  6. · boylumlama
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · 1 mesaj alındı
  9. · anahtar kelime

egemen korkmaz  

sayfa  / 2
  1. trabzonspor defansını toparlayabilecek nokta atışı transferdir. ayrıca transfer sezonu açılmadan trabzonsporun yaptığı 7. transferdir.
    (hidrolaz, 26.05.2008 17:48)
  2. küfürle beslenen futbolcu tipi.

hakikaten öyle ya herif. hatırlıyorum önceki sezon karşıyaka-bursaspor maçı, bu arkadaş o zamanlarda bursa'da kaptan.ısınmak için çıktı sahaya artis artis hareketler yapıyor. e tabi bastık küfrü, bütün maçta aynı artisliğine devam etti ve bizi yine polisle muhatap olmak zorunda bıraktı. herkes tellere gidince öyle oluyor tabi*. neyse efendim o günden beri nefret ederim bu heriften, umarım ersun hoca doğru kararı verirde bu provokatör arkadaşı ilk on bir oynatmak gibi bir gaflete düşmez.

edit: hukuken sakıncalı olabilir*
    (küçük çocukların balonlarını patlatan cani herif, 26.05.2008 18:25 ~ 18:29)
  3. hakkında bu kadar olumsuz eleştiri getirildikten sonra fanatik trabzonsporlu bir arkadaşın

"trabzonspor'un iyi futbolcu almasını hazmedemeyip çıldıran rakip takım taraftarlarının bok at izi kalsın mantığıyla saldırdığı oyuncu. ulan ne eziksiniz be!"

şeklinde bir giri yazmasını bekliyordum. ama görüyorum ki onlar istanbul takımlarının fanatiklerinden daha centilmen, daha sakinler.
    (bohemian, 26.05.2008 18:31)
  4. kariyer kaygısı ve milli takıma bir türlü seçilememesi bursaspor formasına ağır bastığı için trabzonspor'a bursaspor'dan istediğinden daha az paraya imza atan oyuncu.

herkes bayrak adam olamaz sonuçta.
    (karamazov, 26.05.2008 18:32)
  5. bi aralar cm de vazgeçilmez defans oyuncularından biri oluyodu,o patlamayı gerçek hayatta bi türlü yapamadı.
    (bir yaz gecesi ruyası, 26.05.2008 19:02)
  6. yalanmış bütün sevgiler, yalan.

kendisini çocuklarına ismini verecek kadar çok seven insanları, şehri ve taraftarı bir takım küçük hedefler (trabzonspor'un bursaspor'dan tek farkı küme düşme heyecanı olmaması, kusura bakmayın) ve yeşil dolarlar için bırakıp gitmiştir. hayır madem gidecektin geçen yıl peşindefenerbahçe, galatasaray varken niye gitmedin de trabzonspor'a gittin. anlamak güç ama para işte ne diyelim. trabzonspor'da ne şampiyonluklar görebileceğini ne de milli takıma gidebileceğini sanmıyorum, gün gelicek okan yılmaz gibi bursaspor'da yeniden oynamak için gelicek ama o zaman iş işten çoktan geçmiş olacak.

yine de o formayı giydiği süre boyunca gösterdiğin emek için, o formayı gururla, hakkını vererek taşıdığın için teşekkürler kaptan. keşke daha güzel ayrılsaydık.
    (eomer, 28.05.2008 01:58)
  7. bursaspor taraftarının favori oyuncularından biri olmakla beraber maç sırasında rakibi yıldırmasıyla, gerektiğinde agresif, gerektiğinde sakin oynamasıyla çok beğendiğim bir oyuncu.
    (rigormortis, 28.05.2008 18:04)
  8. kendisine beslenen sevgiyi haketmediğini göstermiş, "ben parama bakarım aga başlarım sevgisine" diyerek trabzonspora imza atmış, bir zamanların kaptan egemeni
    (outlawtorn, 29.05.2008 00:33)
  9. trabzonspor defansını song ile birlikte toparlayan futbolcu.
    (langara, 30.08.2008 13:50)
  10. yukarıdaki giriler de kendisine ne kadar teessüflerde bulunulsa da bence şuan tsl deki en formda türk stoper. hani bu agresifliğe dem vuran arkadaşların, hava topuna çıktığında rakibinin beline tekme atan kendi yabancı stoperlerini ne çabuk unuttuklarını da hayretle takip ediyorum zago luciano lugano

şundan çok eminimki milli takımın stoperi çok yakında egemen olacak, adamı biraz izleyen hakkını verecektir.
    (petsi, 02.09.2008 14:38 ~ 07.09.2008 11:39)
  11. ismail güldüren'den ayrılmasıyla kendisinin ve karşısındaki hücum oyuncularının birer insan olduğunu hatırlamış stoper.
    (çılgın veyfik, 02.09.2008 14:46)
  12. özellikle geçen sene yeşil-beyaz formanın içinde, gerek davranışlarıyla, gerek birbirine karışmış saçı sakalıyla olsun fena halde bulgarların efsane stoperi trifon ivanov 'a benzettiğim topçu. bu sene davranışlarda biraz düzelme var da, saç sakal hala aynı .
    (tattooed everything, 02.09.2008 15:08)
  13. trabzonspor taraftarının tam istediği tip futbolcudur egemen. hiç yılmaz yeri gelir ayağa kafa sokar, yeri gelir rakibini bunaltır, her daim canını dişine takar öyle oynar futbolunu bir de maçtan sonra üçlü çektirdi ya biz taraftarlara uzatmaya gerek yok;

(bkz: kralsın)
    (hidrolaz, 08.02.2009 04:20)
  14. gökhan zan denen top özürlüsü yerine neden milli takıma alınmadığını cidden merak ettiğim futbolcu.
    (kaleciyle karşı karşıya, 08.02.2009 04:23)
  15. puyol a benzettiğim,mücadeleci ve yıpratıcı bir stoperdir.enerjisiyle taraftarı bile yorar.oynadığı takım için kafa göz yarılsa bile devam eder maça.

ve fatih terim le aralarında münakaşa geçtiği için,milli takıma giremez.
    (gyroscope, 08.02.2009 04:47)
  16. türkiye'de millî takım hariç her futbol takımında banko ilk 11 oynayabilecek kalitede bir savunma oyuncusudur. biraz delidir, biraz doludur; ama zaten savunmacının da böylesi makbuldür.
    (eudaimonist, 08.02.2009 04:55)
  17. son ankaragücü maçında muazzam görüntüler sergileyen taraftarı maç sonrası alen markanyana nazire yaparcasına saha ortasında çektirdiği süper üçlüyle kendinden geçirmiştir.
    (mukemwell, 08.02.2009 10:26)
  18. bu sezon trabzonsporun gerek hırsıyla gerekse mücadelesi ile en iyi futbolcusudur.kısa zamanda taraftarın sevgilisi olmuştur ki sevginin giderek artacağından ve egemenin trabzonun bir hamisi bir şenolu olacağından eminim.
    son 21 şubat 2009 trabzonspor denizlispor maçınin uzatma dakikalarında takimi 2-0 gerideyken ve bitime sadece 1 dakika kalmışken gosterdiği olağanüstü mücadeleyi takdir ediyorum.
    (jamaisvu, 21.02.2009 17:43 ~ 17:44)
  19. zamanında serdar özkan'ı tokatlayarak birçok beşiktaş taraftarının gönlünde taht kurmuş olan futbolcu.
    (defanstaki son adam, 26.02.2009 10:35)
  20. yemek yediği kaba sıçan adamdır.

bursaspor kendisini alt liglerden alıp emek verip, şans verip bugünlere getirmiştir fakat kendisi ufak bir miktar para uğruna sezon başında bursaspor'u asla para için terketmem söylemlerine rağmen trabzonspor'a transfer olmuştur. o günlerde profesyonellik falan derken bursaspor taraftarı ve bursa onu unutmuştur her nasılsa. fakat önce sezonun ilk yarısındaki maçta bursa'ya gelmemek için bir önceki hafta kırmızı kart görmesi, trabzon'daki maçtada maç sonu eski takımını yendikleri için trabzon'lulardan bile çok sevinip üçlü çektirmiştir. ne futbolcular görüyoruz eski takımına gol atınca sevinemiyorlar bile, egemen de onlardan sanmıştık fakat yanılmışız bursasporlular olarak. üstüne bir de utanmadan 16 numaralı formayı giymesi taraftarları ve bursa halkını iyice çileden çıkartmıştır.

neyse ki seneye mutlaka bursa'ya gelmek zorunda kalacaksın egemen. işte o zaman görüşücez.

forma aşkının bittiği yerde para egemendir.
    (eomer, 19.05.2009 02:12 ~ 02:18)
  21. trabzonsporun yeni kaptanıdır kendisi.

artık fm de boş durmaz bu adamın söz geçirmesini 20 yapar gelecek sezonki oyunda.
    (mutu, 03.07.2009 15:23)
  22. kendisi bir bakıma 15 ağustos 2009 trabzonspor diyarbakırspor maçının kahramanıdır.. yenilen ilk golde topa kayarak müdahele etmeyi denemek yerine havuza atlar gibi topa atlamış ve neticesinde kesemediği top golle sonuçlanmış, ikinci golde de bariz bir hata yaparak takımının mağlup olmasına vesile olmuştur..

çok yüreklidir, cengaverdir, forması için savaşır tamam ama rigobert song kadar dünya kupası maçı oynamış mıdır, tartışılır.. song kadar tecrübeli değildir.. yani elde song varken song tercih edilmelidir..
    (kowalski, 16.08.2009 13:10 ~ 13:28)
  23. kendisinin 15 ağustos 2009 trabzonspor diyarbakırspor maçında yaptığı hata, arkadaşımın ayak parmak tırnağına malolmuştur.

mutfakta yemek yerken, spikerin egemen'in hatasıyla gelen gole bağırması beni ve mağdur arkadaşımı hareketlendirmiş ve bu hareketlenme arkadaşımın tırnağını buzdolabına çarpıp çaparçalamasıyla sonlanmıştır.

sonra ver elini göztepe ssk.
    (çaylakadam, 16.08.2009 13:30)
  24. nasıl gözden kaçar bilmem de ikinci golde akıllara ziyan bir hata yaptığı aşikâr olsa da neredeyse 12 derecelik açıdan ve gayet ortaya giden bir topta kaleci tony sylva ne yapar , ne içer, bu goldeki hata payı nedir kimse neden sorgulamaz anlamakta zorlanıyorum işin aslı.
    (pontiarchus, 16.08.2009 13:35)
  25. 5 sene profesyonel olarak futbol oynadım stoper ve önlibero mevkilerinde. yıllarca futbol maçları izledim. 22 yıllık şu ömrü hayatım boyunca dün gece diyarbakırsporun attığı ilk golden önce yaptığı hareketi başka hiçbiryerde görmedim.

bu adam nasıl bir defans oyuncusudur? nasıl trabzonsporun kaptanıdır? bunları geçtim federasyon bu adama nasıl lisans verir hala anlamış değilim. yahu rakip sıfıra inmiş ayağınla topu engellemek varken nasıl olur da bir defans oyuncusu üzüm balyası gibi önüne atlar topun. yaptığı hareketten zerre bir bok anlamadım.

profesyonel futbol oynarken hocamız hiçbir zaman böyle pozisyonlarda topun önüne atın kendinizi macera filmlerindeki gibi demedi. bu adamı kim yetiştirdi bunca yıldır nasıl top oynuyor bütün gece sorguladım ama yanıt bulamadım.
    (uzayi kurtaran dunyali, 16.08.2009 14:13 ~ 17.08.2009 11:55)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil