"veğlenjelikıl buğvakşamığ" şeklinde sözleri olan bir şarkıyı 24 renkli suluboya takımıyla dudak makyajı yapmış bir manken abla ile seslendiren davudi ses.
mtv köleliğinden türk sofralarına. xzibit kadar olamadılar be.
kendisinde bir 50 cent,bir lloyd banks hayranlığı hissediliyor..şarkı boyunca tek loop falan ama olsun yine de güzel müzik yapıyor,albümü de güzel..severek dinliyoruz
başında ''feat.ayşe hatun'' yazdığı klibinin ne kadar arak olduğunu görünce kariyerinin başından noktayı koymuş olduğunu hissettiğim müzükçü.
ayrıca klibinde ayşe hatunu da zenci bonus edalarıyla bu müzükçünün yanında komik komik takılmaktadır.
(bkz: cık cık cık)
öte 50 cent özentisi. ilk çıkış parçası "hey dj" den önce "yaz geldi" (bela ve tetik ile beraber) aslında ilk piyasaya sürdüğü şarkıdır. bu kişi türkiye'ye rapi getirdiğini utanmadan sıkılmadan söyleyerek cartel abilerimizin kulaklarını çınlatmıştır. öyle ki rhyme mış fatal mış break miş bir sürü ingilizce kelimeyi gevrek gevrek söyleyerek değişik bir piyasa peşindedir. aslında sesi fena değil ama çok kendini beğenmiş birader.
aha yeah ege çubukçu izmir coast ... diyor parçada bence bu zat turkiyede kendi tarzında iyi muzik yapanlardan biri .sık olmasada dinliyorum hoşuma gidiyor ya..
herkesin rapçi diye bahsettiği ama kendisini ısrarla r&b yapan bir müzisyen olarak tanımlayan yenilerden bir şarkıcı. bana göre de rap değil yaptığı müzik.ikinci klibi dönmeye başladı zaten şu aralar televizyon kanallarında. bu şarkıda daha çok farkedecek insanlar r&b yaptığını.
yaz geldi klibinde yamulmuyorsam 35 ksk 47 plakalı bir lincoln navigator içinden arz-ı endam etmektedir, ben de karşıyakalıyım ama benim lincoln'üm niye olmuyor dedirten rapper.
oldukça komik sözlere sahip şarkılar yapan eleman. albümü 1 gün'den hadi bize gidelim, film gibi, hey dj şarkıları gerek söz gerek de "aha, yii" bakımından oldukça komiktir. eğer her gece bara gidip içip sıçıp, eve kız atan bi karakterim olsa bu adamı hergün dinlerdim herhalde...
rap özenti bir müziktir ve gösterişi sever. amerikalı tüm rapçiler böyledir. partilere gider, takılar takar, zengin hayat sürerler. bunu ege çubukçu yapınca mı batıyor?
ayşe hatun önal ile yapılan feat. süperdir. gerçek bir rap klibidir. ayşe hatun klipteki abartı tavrıyla mankenliğin hakkını vermiştir. dudakları öpülesi güzeldir.
ege çubukçu işi doğru yapmaktadır. anlayamanlar yanlış egosal tatminsizliklerde gezmektedir.
"türkiye'de r&b ya da rap bilinmiyordu, biz o zamanlar eminem dinliyorduk, break dans yapıyorduk" şeklinde bir söylemi olduğu iddia edilen r&b sanatçısı (trt ankara radyosu sanatçısı gibi).
p.diddy'nin puff daddy olduğu zamanları pek bilmiyor galiba arkadaş. ya da tupac'ten habersiz.
bir programda yaşam öyküsünü dinlerken yarıldığım kişidir. eğer yamulmuyorsam şöyleydi: malum şahıs ziraat fakültesini kazanmış akabinde derste bayılmış nedenide bir bitkiye mi çime mi çiçeklere mi (neye olduğunu hatırlamıyorum tam) alerjisi olmasıymış.dolayısıyla bırakmış okulu.