belki ilginizi çeker
  1. · 21 haziran 2009 röyksopp istanbul konseri
  2. · röyksopp
  3. · m83
  4. · m83
  5. · portecho
  6. · bora uzer
  7. · klaxons
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · yasaklanması gereken şeyler
  6. · zongul ducks
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · güvercin göğsü
  9. · gitar alıcam hatun yapıcam

efes pilsen one love festival 8  

1. 20-21 haziran 2009'da santralistanbul'da gerçekleşecek, one love festival'ın 8.ayağı. kesinleşmiş iki isim var şimdilik: klaxons ve nihayet röyksopp!

(bkz: http://www.biletix.com/...)
    (noscho, 31.03.2009 16:09 ~ 16:09)
  2. tricky'de burda
    taze çıktı fırından bu haber
    (girinin noktası, 28.04.2009 14:36 ~ 14:37)
  3. (olahabeoy, 06.05.2009 10:44)
  4. şimdilik programı şöyle belirlenmiş:

20 haziran 2009:
    - klaxons
    - tricky
    - m83
    - zero 7 (dj set)
    - filthy dukes (dj set)
    - ross allen
    - dearhead
    - tape

21 haziran 2009:
    - röyksopp
    - portecho
    - yasemin mori
    - aeroplane (dj set)
    - jonny rock
    - style-ist
    - batı yakası
    - kim ki o

açıkçası pazar günü cumartesiye göre çok sönük kalmış. ayrıca "cumartesi indie rock, pazar electropop" konseptinden de uzaklaşmışlar iyice. ama yine de hoş bir line-up olmuş. m83'nin türkiye'ye geleceğini hiç düşünmezdim mesela, iyi iş çıkartmışlar. pazar gününe röyksopp'un yanına güzel birini daha eklerlerse tadından yenmeyecek bir festival olacak.
    (noscho, 06.05.2009 12:12)
  5. festivalde pazar günü röyksopp'tan önceye starsailor eklenmiş.
    (noscho, 23.05.2009 13:26)
  6. röyksopptan önce starsailorın sahne alması önden cila olacak. ardından röyksopp ile çifte kavrulacak.
    (beşamel soslu brokoli, 25.05.2009 11:48)
  7. yazın geldiğini ısınan havadan değil, içilen biradan ve yaşanan eğlenceden anlayanlara özel "efes pilsen one love festival", 20-21 haziran'da santralistanbul'da...

bu yıl sekizincisi düzenlenecek one love festival'de, röyskopp, klaxons, tricky, starsailor dâhil olmak üzere pek çok yerli ve yabancı sanatçı sahne alacak.

festival, ziyaretçilerine her sene olduğu gibi çeşitli oyunlar ve etkinliklerle sınırsız bir eğlence sunacak.

ayrıntılar http://www.efespilsenonelove.com 'da.
    (itüsözlük, 10.06.2009 23:14)
  8. halen daha gidip gidemeyeceğimin belirsiz olduğu festival. istanbul'da olmama rağmen bu belirsizliği yaşamak ve starsailor'ın geleceğini bile bile izleyememe ihtimalinin varolduğunu düşünmek insanı yiyip bitiriyor. ne bitmez çilem varmış.
    (seni kendime sakladim, 20.06.2009 14:11)
  9. an itibariyle dream tv den canlı olarak yayınlanan festivaldir.
    (232323, 20.06.2009 16:23)
  10. festivalin ilk gününü şöyle özetleyebilirim:

- m83 müzikal olarak ilk günün tartışmasız en iyisiydi. setlist şahaneydi; hele hele a guitar and a heart ve couleurs'la bitirmeleri süper oldu. yalnız biraz soğuklar galiba, fransız olmalarına verelim.
    - tricky sağolsun martina topley bird'le gelmiş. anam o ne endamdır yarabbim. kadın arkasını dönüp sallandığında bizim içimiz gitti yemin ederim. bir ara tricky seyircilerin arasına daldı, bunu neden yaptı hiç bir fikrimiz yok. ayrıca itiraf edeyim, izlerken sıkıldım ben.
    - klaxons tıpkı geçen sene hot chip'in yaptığı gibi beni göt etti. canlı performansları bok gibi sanıyordum, tam tersi çıktı. yeni çıkartacakları albümden de iki şarkı çaldılar. ilk günü çok iyi kapattılar diyebilirim.
    - festival alanı geçen senekinden de daha dolu. organizasyon her sene üstüne bir şeyler koyabiliyor, helal olsun.
    - ayrıca öyle bir festival ki, sucuk ekmek satan yerde dururken yanınızdan klaxons geçiyor. elemanların ismi aklıma gelmedi, klaxons diye bağırdım, sağolsunlar anlayışlı çıktılar, gülümseyip geçtiler.

<buralar hep dolacak sonra>
    (noscho, 21.06.2009 02:15)
  11. starsailor güzeldi. bi coldplay havası var bu grupta. yani taklit bazında değil, verdiği atmosfer olarak. ayrıca her parça başına 1 gitar değişimi yapıldı, gibson'lar salya akıtan cinstendi.
    (hacktor, 21.06.2009 23:45)
  12. "pozitif" organizasyon bu festivalde benim için tamamen negatiflere inmiştir. ya para kazanacağım diye bu kadar çok bilet mi satılır? lanet olsun royskpp'un sesini de duyamadık edemedik. 11'de biten bir festivale gitmiş bulunduk. kısfmet...
    (gonewiththesin, 22.06.2009 10:11)
  13. röyksopp çıkana kadar oyun ve yemek alanlarının kalabalık olduğu festival. röyksopp çıktığı zaman inanılmaz bir kalabalık oldu ki bir ara nefes almakta bile zorlandım. bonobo' da 10 liraya bira satılmasından sonra 5 liralık bira görünce havalara uçtum. ancak ses sisteminin zayıf olması ve so easy çalmamaları festivalde beni üzen 2 şey oldu.
    (erm, 22.06.2009 11:34)
  14. okulu rektörlük kararı gereği çok erken boşalttıklarını düşündüğüm festival. vir de o boşaltma anında tuvaletlere bile gitmeye izin verilmemiştir. insanlık dışı hareketlerle karşılaşılmıştır.
    (yazar oluyorum, 22.06.2009 15:48)
  15. tricky nin otto da önce barmene bira şişesi fırlatıp, sonra da görevli bayanlardan birine tokat atarak damgasını vurduğu festivaldir.yasemin moride ayakkabılarım çalındı diyerek kulisi birbirine katmış, ancak ayakkabılarının arabadan çıkması üzerine mors olmuştur.
    (emertcan, 22.06.2009 16:45)
  16. bir bileklik yardımıyla bedavadan girilebildiğini gördüğümüz festival. biralar da bedava olsa daha iyi olurdu tabi. hergün röyksopp sahne alsa, hergün üşenmeden o yolu gider gelirim. olmasalardı one love dan o kadar bahsedilmezdi şu an.
    (gorken, 22.06.2009 17:07)
  17. ne kadar festival alanı biraz dar ve yemek fiyatları pahalı olsa da starsailor dinleme şansını bulduğum için gittiğime pişman olmadığım festival. evet röyksopp sevmediğimden pek performansları hakkında yorum yapamıyorum ama sahne önündeki insan yığınına bakılırsa oldukça sağlamlardı. kaçıranlar için bir daha gelmeleri ümidiyle.
    seneye one love fest 9da görüşmek üzere.
    esen kalın.
    (karamelize ekmek, 22.06.2009 20:49 ~ 02.08.2009 22:27)
  18. tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı. festival alanının dar ve uzun olması ilk eksi olarak göze çarptı. ses sisteminin yetersizliği de buna eklenince festival alanının 4'te 3'lük bölümünde ana sahnedeki müziği hiçbir şekilde duyamamak çok sinir bozucuydu. pazar günkü kalabalıkta bu dar uzun alan iyice çekilmez hale geldi. sahne olan gruplar da yetersiz geldi bana ama tabiki zevk meselesi. şahsen sadece röyksopp izledim. onda da ses sisteminin yetersizliğinden dolayı arkamda her şarkıyı bildiğini belli etmeye çalışan,şarkıları yarım yamalak söyleyen, sözsüz yerlerde saçma sapan dın dın diye melodi yapmaya çalışan çocuğu dinledim çoğunlukla. ama performansları çok iyiydi. circuit breaker da çalsalar tam olacaktı. yemek fiyatları ise inanılmazdı. ne varsa fix 8 tl. ayıp. verdiğim 45 tl'ye asla değmeyecek bir festival oldu sonuç olarak. davetiye falan kassam bu kadar içime oturmazdı belki ama. santral'de bir daha konsere gitmek mi!? asla!!!
    (maybesomeday, 24.06.2009 20:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil