belki ilginizi çeker
  1. · anal seks yapıp bakireyim diyen kız modeli
  2. · erkeklerin efendi kız yerine orospu tercih etmesi
  3. · efendi kız
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · okan bayülgen
  4. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  5. · google wave
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · hayata dair sevindirici detaylar
  9. · dayak yiyen kadın

efendi kız  

1. kişiden kişiye değişen kız tipidir..

bazı çevrelere göre efendi kız başı örtülü kızdır. erkeklerle hiç muhattap olmayan erkeklerle tokalaşmayı dahi reddeden kızdır.. şu aralar adından çok söz ettiren bir sözlükte bunlardan çokça bulabilirsiniz.

kimisine göre ise kız kızdır. efendi kız diye birşey yoktur..

kimilerine göre etrafta hiç kalmamış efendi kız. halbuki ben heryerde karşılaşıyorum..

bence efendi kız oturup kalkmasını bilen, nerde nasıl hareket edeceğini bilen kızdır.. unutulmaması gereken ise insan olduklarıdır..
    (kalihora, 15.04.2009 17:06 ~ 12.09.2009 02:32)
  2. şimdiki bazı kızların, eskiden kalma bu yüce sıfatı kötüye kullanmalarından dolayı bu makam artık el değiştirmiştir.

efendi kız harbi kızdır, sözüne güvenilen kızdır, aldatmayan kızdır.

anal seks yapıp bakireyim diyen kız modeli değildir.
    (xanobachewsky, 12.09.2009 01:12)
  3. yalan söylemekten kaçınan,giyimiyle kuşamıyla toplumun gözüne batmayan,temiz görünümlü,büyüklerine saygıda kusur etmeyen,arkadaş çevresi itibariyle sevilen,gerektiği zaman konuşan,gerektiği zaman susan,bir haftalık ilişkilerde gözü olmayan,aşık oldumu tam olan,leydir leydir nerde gece orda sabah takılmayan,dik oturan,türk kahfesi içen,temizliğine özen gözteren dişi.
    gürültü mü?
    homurtu mu?
    tıkırtı mı?
    haşırtı mı?
    inilti mi?
    çıtırtı mı? derken dedektif, aniden koltuğundan kalkan hatun olabilir mesela efendi kız.
    (moj, 12.09.2009 14:25)
  4. türk erkeklerinin hayalindeki kızdır.evet öyledir. höt dedin mi susacak,dekolte giymeyecek,erkeklerle konuşmayacak,her kavgada haksız çıkacak,bol bol hizmet edecek,eline erkek eli vb uzuvları değmemiş,akşam ezanında evde olacak,her daim hesap verecek, idealize edilmekten çok "tutsak edilmiş" olan kızcağızdır.

sana eşofman daha çok yakışıyor lafına kanmış , sevgilisinin mini etekli,bakımlı hatunlara baktığını sindirebilmiş kızdır ayrıca.ne de olsa onlar eğlenilecek kızlardır..
    evlenmelik "efendi kızımız" ,kocası tarafından "çok bakımsızsın" diye itilen,
    yatakta tecrübesizliğinden dolayı hor görülen,2 taktik öğrendiğinde "orospumusun lan sen" diye azar işitecek olan kızdır.

efendi kız olmak kolaydır.kolay lokma olmaktır.
    (medusa, 12.09.2009 15:27 ~ 15:27)
  5. efendim bana tiki kızlardan daha çekici gelen orası burası kalkmamış kendisini sevdiren akıllı mütevazi kız türüdür. genelde bu kız türleri esmer olur nedense sizde etrafınızda örneklerini bulabilirsiniz
    (antalya rüzgarı, 12.09.2009 18:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil