edward norton un kötü filmi yoktur   

adana çık aradan

1. fight club, american history x, italian job, 25th hour, red dragon (ve hatta death to smoochy)'den sonra kendiliğinden gelen önerme.
    (bkz: boş bakınız)
    (gxix, 25.09.2005 03:10)
  2. körü körüne hayranlık sonucunda söylenebilecek kesinlikle objektif olmayan varsayımdır..ben katılıyorumdur,o ayrı...
    (yattara valli, 08.11.2005 17:48)
  3. "edward norton'un kötü oynadığı film yoktur" olarak inandığım önerme. oynadığı filmleri kötü olmaktan kendisi kurtarmıştır. onun rolüne başka birini koyup hayal ettiğinizde anlaşılacak bir olaydır.
    (life for rent, 04.11.2007 09:26)
  4. edward norton'un the score adlı robert de niro ve marlon brando ile oynadığı film çok kötüdür. ama oyunculuğu bu filmde fena değildir, bir american history x gibi midir ? hayır kesinlikle değildir.
    (yagmurdaucankelebek, 04.11.2007 09:38)
  5. illusionist filmine bakınca doğru olmadığı anlaşılan cümle. cem yılmaz'ın sihirbaz filmi bile bana daha çok şey katmıştır. nolan'ın prestige filmiyle ise karşılaştırmaya bile değmez.
    (earendill, 04.11.2007 10:15)
  6. (bkz: doğru söze ne denir)
    (hacktor, 31.03.2008 14:09)
  7. oynadığı filmler edward norton un olmadığı için baştan yanlış önerme. misal american history x , edward norton un değil tony kaye in filmidir ve edwardcık orada sadece oynamıştır. ben , aktör ya da aktris isimlerinin filmin önüne geçmesinin ve o aktör ya da aktrisin filmi olarak anlaşılmasının -türkan şorayın filmi gelmiş kız koş..!- -of kadir abinin yeni filmi gelmiş ula .. !- çok eskilerde kaldığını sanırken , bu önerme tokat gibi suratımda patladı. açık ve net.
    (hplovecraft, 31.03.2008 14:17)
  8. film'in başrolü olmadığı zamanlarda gerçek olmayacak sözdeyiş.
    (felixpanthera, 31.03.2008 14:39)