|
|
- fight club, american history x, italian job, 25th hour, red dragon (ve hatta death to smoochy)'den sonra kendiliğinden gelen önerme.
(bkz: boş bakınız)
- körü körüne hayranlık sonucunda söylenebilecek kesinlikle objektif olmayan varsayımdır..ben katılıyorumdur,o ayrı...
- "edward norton'un kötü oynadığı film yoktur" olarak inandığım önerme. oynadığı filmleri kötü olmaktan kendisi kurtarmıştır. onun rolüne başka birini koyup hayal ettiğinizde anlaşılacak bir olaydır.
- edward norton'un the score adlı robert de niro ve marlon brando ile oynadığı film çok kötüdür. ama oyunculuğu bu filmde fena değildir, bir american history x gibi midir ? hayır kesinlikle değildir.
- illusionist filmine bakınca doğru olmadığı anlaşılan cümle. cem yılmaz'ın sihirbaz filmi bile bana daha çok şey katmıştır. nolan'ın prestige filmiyle ise karşılaştırmaya bile değmez.
- (bkz: doğru söze ne denir)
- oynadığı filmler edward norton un olmadığı için baştan yanlış önerme. misal american history x , edward norton un değil tony kaye in filmidir ve edwardcık orada sadece oynamıştır. ben , aktör ya da aktris isimlerinin filmin önüne geçmesinin ve o aktör ya da aktrisin filmi olarak anlaşılmasının -türkan şorayın filmi gelmiş kız koş..!- -of kadir abinin yeni filmi gelmiş ula .. !- çok eskilerde kaldığını sanırken , bu önerme tokat gibi suratımda patladı. açık ve net.
- film'in başrolü olmadığı zamanlarda gerçek olmayacak sözdeyiş.
|