|
|
- (bkz: 05 edi)
- kendisi gecenin bir yarısı saati merak etmesiyle ünlüdür. merakını da pencereyi açıp şarkı söylediğinde insanların "yaw kardeşim utanmıyor musun gecenin 3 ünde şarkı söylemeye yuh bea" şeklinde selzenişleriyle giderecek kadar egoisttir de.
- çocukken her çizgi film ve susam sokağı karakteri gibi türk olduğunu sandığım, ama içten içe ismini garipsediğim, sonrasında ise önce isimleri, sonra kendimi, daha sonra da biz türkleri tanıdıkça gizeminin çözümünü idrak ettiğim şirin, pofuduk, kavuniçi şey.
- amatorturk sitesinin editörünün nicki
- best fmde vakti zamanında arıza adlı dj'in uğruna remix yaptığı, "fenerliyim lan allahına kadar" nidalarıyla parayı vuran herif
(bkz: 05 edi için iftar vakti)
- çocukken arkadaşım zannettiğim,büdünün hayat arkadaşı.
- saflık ötesi bir iyi niyete sahip, büdü' nün ev arkadaşı, komik, yaratıcı, dost canlısı susam sokağı karakteri.
- engin alkan ın seslendirdiği susam sokağı karakteri.
edi büdü: volkan severcan da olabilir tabii.
- yıllar sonra acaba onlar bir gay çift miydiler diye kendime sorduğum ikilinin büdü olmayanı. niye böyle düşündüm bilmiyorum belki de bize insanların tercihlerine saygı duymamız gerektiğini anlatmak istiyorlardı. olamaz mı olamaz...
- büdü nün arkadaşı. karakter olarak büdü nün tam zıttıdır; büdü ciddi, oturaklı,gerçekçidir, edi neşeli, hareketli, hayalperest. "ama büdüüü" derdi bir de.
- susam sokağının ne işe yaradığı pek anlaşılamamasına rağmen sevilen karakterlerinden biridir edi. büdü ve onun tek kaşının kadim dostudur. bir kez olsun büdü'ye tek kaş esprisini yapmamış, rencide etmemiştir. buna rağmen büdü ortamlarda edi'nin evde kendisine temaslarda bulunduğunu ileri sürmüştür. evlerinin içinde göründükleri birkaç susam sokağı bölümünde yatak odalarında iki adet tek kişilik yatak olduğu gözlenmiştir ki cinsel tercihleri konusunda ki yorumları biz çocuklara bırakmışlardır.
- susamsokağı karakterlerinden,çok severdik kendisini,onun özleyenler için bir video:
(bkz: http://www.youtube.com/...)(sophia, 09.01.2008 18:10 ~ 18:11)
- sesi o kadar yer etmiş ki zihnime. birisi edi der demez beynimin içinde konuşmaya başlıyor. altan erkekli seslendiriyordu yanılmıyorsam.
- yaramaz, dağınık ve şişman olan susam sokağı kuklasıdır.
hep büdünün kardeşi olduğu inancını taşımışımdır.
|