görseller
edepsiz koala 

belki ilginizi çeker
  1. · ybsgçk
  2. · altıncı neslin sözlüğü ele geçirmesi
  3. · yaşama sevinci
  4. · kobe mi lebron mu yeniden zirvesi
  5. · itü sözlük fight club zirvesi
  6. · nickten tip tahayyülü
  7. · kaybedenler boş kalmasın basket oynasın zirvesi
  8. · kobe mi lebron mu bi bulamadık lan zirvesi
  9. · sözlüğün kazandırdıkları
  10. · kobe mi lebron mu zirvesi 3
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · ugg
  4. · dersim katliamı
  5. · new moon
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · trençkot
  9. · eurovision

edepsiz koala  

sayfa  / 2
  1. altıncı nesil, gülümseten nick'e sahip yazar.

ek : hoş geldi. valla...
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 29.05.2009 01:05 ~ 13:41)
  2. hoşgelmiş altıncı nesil yazarımızdır.
    hoşgelmiştir, iyi ki gelmiştir, gözümüzü yollarda bırakmıştır.
    (neva, 08.06.2009 20:39)
  3. beraber çok pis işler başaracağımızı düşündüğüm ittifak kuvvetim. sözlükte savaş başlatcaz. ilk iş olarak avusturyalı macaristan lı bi sözlük yazarını eksileyip sözlüğü karıştırcaz. yeni yeni sömürge başlıklar falan. oh mis.

(bkz: altıncı neslin sözlüğü ele geçirmesi)
    (bkz: aşırı açık sözlü olmak)
    (bkz: ybsgçk)

wondrous u da bizim tarafa çektik mi tamam. bitti bu iş.
    peki ya

wondrous yenilince biz de uçmuş sayılır mıyız?
    (naylon brando, 16.06.2009 13:47)
  4. ismi değişmiş, cismi sabit gönül insanıdır.
    hoşgelmiştir. sevgi kelebeği sıfatını abartıp gene kanatlanmaması için, aman haa diyorum *.
    (vela, 23.06.2009 03:20)
  5. konuşmuyorum.hıh.
    (hı hı evet, 07.07.2009 02:40)
  6. kobe mi lebron mu zirvesine renk katan yazar.biz bir edepsizliğini görmedik,daha çok turnikelerini ve potadan dönen topları tiplemelerini gördük.
    (defanstaki son adam, 10.07.2009 22:31)
  7. pota altı aksiyon figürüdür. attığı göbeklerle düşmanı savuşturur, alley oopa kalkar. oyunu kur diye topu verdiniz mi o top ya potaya ya karşı takıma gider, başka seçeneği yoktur o topun.
    (nitrooo, 10.07.2009 23:27)
  8. tanıdıktan sonra en sevdiğim hayvan olan koalalara karşı bi' antipati başladı bende. nickine bakıp aldanmayın çok efendi çocuk. ayrıca shaq' a olan benzerliği de gözümden kaçmış değil. (gülüşmeler)
    (fular, 11.07.2009 10:07 ~ 11:16)
  9. bu adamla aynı anda gelmemize rağmen zirvenin yapılacağı sahaya, kendiyle karısına küsen yaşlı dede gibi birbirimizin yüzüne bakmadan gidip iki ayrı potada maç yaptık. sonra maç sırasında bu koşarak yanımıza geldi elinde telefon, bağırıyor bize: 'ben neredeyim, burası neresi?' yuh dedim adam kafayı yemiş yazık, hafızası falan yalan olmuş beyninin pekmezi akmış. ama yok meğersem assolistimiz fular beye yön tarif ediyormuş telefonda. ulen sen nasıl geldin buraya diye sormazlar mı adama? yok sormadık.
    (leblebi yutmuş solucan, 11.07.2009 12:59)
  10. beni acıktıran yazar.
    tabi nickiyle değil muhabbetiyle, herif yüzünden 100 kilo olucam, nasılda güzel anlatıyo, bide pazar kahvaltısı anlattı legen (wait for it) dary bişey.

hee bir de annesinin börekleri varmış, onları resmen içimde istiyorum...
    (chicqo, 15.07.2009 00:13)
  11. kobe lebron 2 zirvesinin organizatörü, japon düşmanı, ayrıca söz verdiği ponpon kızları getirmeyen edepsizin teki, yine de iyi bir dost
    (director, 18.07.2009 12:10)
  12. kendisinden hatırladığım son şey, rebound a çıktığım, ve arkadan bişeyin bana çarpmasıyla, kendimi tellerde bulmamdı.sonra bi ışık...
    (slistrin silvarius, 25.07.2009 14:10)
  13. salı salı ne basketi lan zirvesine gelmekten son anda cayanlara kızıp sonrasında masa tenisi zirvesine bizzat kendisi gelmeyen yazar.böyle de çelişkili bir insan işte.ama olsun yine de severiz kendisini.
    (defanstaki son adam, 30.07.2009 10:05)
  14. tavla oynamasını öğrenmesini dilediğimdir. *
    (neva, 01.08.2009 17:53)
  15. canım benim kendisi, dün gece rüyamda gördüm o kadar seviyorum, alsın kimi var yoksa gezdireceği gelsin memleketime, dört gözle beklemekteyim kendisini, sıkıntıları var heralde rüyamda oldukça kötüydü, gülümsesin, gülümsemenin en çok yakıştığı yazar kendisi.
    (bluemero, 02.08.2009 12:33)
  16. fikirlerimi duyduktan sonra ne psikopat bi kimyacısın lan efekti vermeyen nadir insanlardan biri.
    hürmet duyulası yazar.
    (panthera, 06.08.2009 01:18)
  17. güzel bir üçleme film serisi.

phase one: a punch on the face

rakibin suratına bir adet pazu geçirilir. rakip sendeler. devam eder. olaylar gelişir...

phase two: wasn't that enuff nigga?!

rakibin suratına bir adet hard pazu geçirilir. rakipte ışıklar söner. sendeler. gider gelir. eline yüzüne su vurur. ama sahaya döner.

phase three (conclusion): finish him!

rakibe zarar veremediğini gören koala ağızdan girerek işi kanlı bitirir. diş eti yarılan rakip "öneaeaaaamıskieaae" diye kendini kenara atar.

makyajlar harikaydı. kan neredeyse gerçekti.

şu kadar diyim, basketbol sahası dışında şeker gibi bir kişilik.
    (sikko, 07.08.2009 23:24)
  18. nickini boş yere seçmemiş yazar.kobe mi lebron mu zirvesi 5'de yamulan çemberi düzeltmek üzere potaya bir tırmanışı vardı ki,bildiğin koala,koalanın okaliptüse tutunduğu gibi potaya tutunup tırmandı bu adam.ayrıca kingpin gibi o büyük cüssesi komple kastan oluşuyor.turnikeye girerken önünde durmak ne büyük yanlıştır,ezer geçer kendileri.kendisiyle rakip takımlarda olmamaya özen gösteriyorum.
    (defanstaki son adam, 08.08.2009 12:08)
  19. kendisine buradan bir heyyo çekmek istiyorum.

çektim şimdi gidiyorum.ehe ehe!
    (komiknickbulamadim, 09.08.2009 00:06)
  20. bir türlü online yakalayamadığım yazar.
    (zenci sokağındaki solaryumcu, 12.08.2009 20:49)
  21. beni elleriyle besleyen yazar. lakin bıçağıma laf etmeyecektin, ekmek bıçağı demeyecektin ona. içinde kaldı aynı takımda olmamız lakin bir dahaki sefere karşı takımdayım, pis dövüşürüm diyim. japonları sevmiyor bir de, sapkınlarmış öyle dedi. he bir de bizi izleyen çocukları korkuttu, sevimliyim babında gitti yanına, çocuk da ilk başta güldü sonra tırstı tabii haklı olarak.
    (dadundan yinmazz, 16.08.2009 23:01)
  22. adamın statüsü direk baron yüzüğü diye pırtladı. erkek statüsüymüş, öyle diyo*
    (leblebi yutmuş solucan, 17.08.2009 02:14)
  23. her ne kadar ağız burun kırıcı potansiyel dövücü olarak gözükse de süper insan. ama basket oynıcaksanız mutlaka aynı takımda olun. daha az darbe alırsınız.
    (zenci sokağındaki solaryumcu, 18.08.2009 20:39)
  24. budur:
    (görsel: edepsiz koala/95115)
    (edepsiz koala, 18.08.2009 21:27)
  25. tamam anladık basketbol sevdalısı. zirvelerin adamı.

ama bu adamın bir başka yüzü daha var;
    iyi insan.

ama bu dile pelesenk olmuş iyi insan gibi değil. sözlük anlamının tam karşılığı iyi insan. kendimi şanslı saymama sebeptir bu. ismi lazım olmayan denyo şahsiyetin biri bana bir gün şunu dedi " senin hayatında delikanlı insan yok, yazık" işte o şahıs koala'dan haberdar değildi.

buradan koalaya sözüm şu ki;
    "abi, o salağa kapak yaptık di mi? ehe ehe ehe "
    (komiknickbulamadim, 10.09.2009 18:12 ~ 18:12)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil