|
|
- ecnebi turist kızlar türk erkeğini beğenir, tercih eder. ama nasıl bir türk erkeğini? bodrum'da birçok örneğini yaşadım. ekose gömleği kumaş pantolonun içine sokup kollarını kıvırdıysanız, ingilizce bilmiyorsanız, kaşlarınız birleşikse, kıroysanız, kıllıysanız tamamdır, iş bitmiştir. çok kez şahit oldum buna. insan kıskanıyor, "ulan benim kaşlarım neden birleşik değil, neden esmer değilim, neden yakışıklıyım lan" diye soruyor bazen insan kendine. türk kızlarının beğenmediği erkekleri yabancı turistler beğenir, turistlerin beğenmediğini türkler beğenir. bu böyledir. ve ne yazıktır. anlattığım özelliklere ve benzerine sahip değilseniz şansınız çok azdır turistlik bölgelerde. sarışınsan zaten direkt kaybettin olayı. bunun nedeni tahminimce değişik bir şeyler arayışı içerisinde olmalarıdır. onlara göre bu bahsettiğim tipler cazip geliyor, seksi geliyor. evet seksi. yine de onlara göre normal bir durum olsa gerek. sen nasıl güzel bir bayanı beğeniyorsan bu da böyle. boş yere düşünüp insanın kendini bertaraf etmesine gerek yoktur. kesinlikle anlaşılmaz bir durumdur bu.
- (bkz: kabuksuz yemiş)
- (bkz: yabancı turist bayanların türk erkeği takıntısı)
- (bkz: ter kokusunun turist kızlardaki etkisi)
- ecnebi turist kızların tercih edebileceği türk erkekleri arasında eğer birisi bahsi geçen kızların kaldığı otelde animatörlük yapıyorsa ki animatör başı daha makbuldür, herkese alenen ya da zımni yavşama hakkına sahip olduğu için ya da kendisini öyle gördüğü için her zaman bir adım öndedir, bu durum isviçreli bilimadamları tarafından ispatlanmış bir gerçektir.
- yabancı bayan turistlerin to do listlerinde tick atılması gereken "to do"lardan biri.
- türk kızlarının ecnebi erkeklerden yana gösterdikleri tercihleriyle kıyaslanamaz bile; ne yazık ki..
- turistik bir aktivtedir, fazla abartıp havaya girmemek gerekir.
- ecnebi türk kızlarının olup olmadığını düşündüren olay.
|