|
|
- artık kendisini itüsözlük semalarında da görmeye başladığımız lisede 3 sene boyunca kahrını çektiğim hoş sohbet 4. nesil yeni yazar. güzel girilerini bekliyoruz. hoş gelmiş.
- dfl nin sözlüğe son transferi olan güzide insandır kendisi. aynı dersanede 2 yıl okuduktan sonra aynı lisede olup hazırlığın ortalarında akraba olduğumuzu anladık. şu aralar eskişehirde hazırlığın keyfini sürmektedir. kendisi sağolsun bana eskişehire gitmek için neden yarattı. orayı iyice öğrenerek alemlere akmamızı sağlayacaktır bu kişilik. kötü kuzi
- ömür törpüsü gibi bi şey
- yeniden hoşgelmiş kartlaşmış bir dördüncü nesil yazar . sözlük hesabını aldıktan sonra şifresini değiştirmeyi akıl edememiştir kendileri , tabi mail adresi hacklenince şifresini de kaybetmiştir. yeniden başlangıç yapmıştır.
not : kızdırmasın beni!!!
- bu aralar beni pek bir dellendiren yazardır. anlatacağı şeyleri anlatmayarak beni kızdırır, olumsuz hareketlerde bulunur.*
- koskoca bir yarı dönem boyunca dibimde olduğu halde, kendisinin sözlük yazarlığı hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadığım eski sınıf arkadaşım.
- son günlerin atraktif yazarı , benim yokluğumda, yaklaşık 7 ayda yazdığı kadar giriyi 1 ayda yazmış*. nazlı bir yazar arkadaşımızdır ayrıca, önce denize girmem ben girmem deyip sonrasında saatlerce sudan çıkmamıştır, hatta beni terkedip yat partilerine bile katılmıştır.
- güzel insan.hoş sohbet arı.geç bulunmuş yazar.hemşeriymişiz de haberimiz yokmuş meğer.keşke geleymiş diğer zirvelere de.ne güzel de eğlendik kendisiyle ve artı biriyle...keşke geleymiş daha evvelden.geç bulunmuş ama artık kaybedilmeyecek güleryüzlü arıcan...
|