|
|
- okan bayülgen'in herkes bunu konuşuyor'da içine düştüğü abladır bu.
ayrıca kaşlarının hastasıyım.(excalibur, 07.07.2005 22:33 ~ 15.07.2006 12:19)
- fit'de fashion styling sertifikası almıştır. aynı zamanda moda editörlüğü yapmaktadır. çok canayakın bir insan.. vintage queen.
- türkiye'deki en güzel kadınlardan biri.
bir aralar star tv'de 24 diye polisiye bir dizide selçuk yöntem'le birlikte oynamıştı.
edit: son zamanlarda iğrenç makyaj ve kıyafetlerle, olmaması gereken programlarda gözüktüğü için* gözümden düşmüştür kendisi.(rasmus, 29.01.2006 03:09 ~ 20.11.2006 01:12)
- kendisinin bile izleyemeyeceği dizilerde oynamasa sadece moda sektöründe ilerlese ne güzel olacak..olmuyor ece olmuyor.
gel psikoloğum ol ama oyunculuk yapma.
- tavırlarında ve duruşunda bir asalet barındıran,hayran olunası insan.
- kalın kaşın da bayanlara ne kadar çok yakıştığını bu hatuna bakarak görebilirsiniz....
- dün ntv de (n moda ydı sanırım programın ismi), yakalayabildiğim kadarıyla diesel ve guess tasarımcılarıyla jean tasarımı üzerine sohbet ederken fena halde gözüme batmış hatun.
aslında okan bayülgen in programında kendisini izlediğim zaman "süper ya!" demiştim; kesinlikle bir stil* ikonu, zeki, insanlara nasıl hitap edeceğini bilen, ortalıkta kendini asla maymun etmeyecek bir tip. ama dün ntv de tasarımcılarla sohbeti sırasında ağzı yüzü öyle şekillere girdi, öyle abartılı hareketlerle konuştu ki... hayır, ingilizce konuşurken kendini kasıyor diyeceğim* ama kadın ted ankara koleji ve odtü psikoloji mezunu, o da kendini kasarsa artık...
bilmiyorum, ben garip buldum çok.
- vintage hastası olan bayandır. dükkan da açmıştır vintage üzerine. tarzı ve duruşuyla örnek mankenlerimizdendir.
|