bir aralar şerefsiz adlı klibi televizyonda dolanan hatun. süper sexi görünümlü klibin konsepti, nicole scherzinger'ın whatever u like klibinden alınma.
bir dönem fenerbahçeliselçuk şahin'le beraberlik yaşamıştır, daha sonra basında, roberto carlos'la da birliktelik yaşadığı söylenmiş, ebru ise, katıldığı canlı yayında, ''sadece selçuk doğru, ama carlos yok''.. tarzında bir cümleyi ağzında geveleyerek, kullanmış, akıllarda soru işareti bırakmıştır.
dün akşam disko kralı'nda ne kadar zeki olduğunu kanıtlamış bayan dudak. okan bayülgen bilmeyenlere bodrum'un eski halinin daha güzel olduğundan, şu an ki yozlaşmış halinden bahsederken arada bayan dudak'ın da yorumunu almıştır. dudak şöyle buyurmuştur;
-yaaaeee okanjım eski halinieee bilemiyorum tabiii kii ama şu anda güzel yani bence hani
dün akşam disko kralında hukuk mezunu olduğunu söyleyip, beni düşüncelere iten insan. avukatmış ciddi ciddi, bi de okan bayülgene bakıp avukatlığımı dondurdum demesi de ayrı bir bombaydı*
disko kralı'nda hukuk mezunuyum stajımı da yaptım ama bu mesleği seviyorum demesiyle sadece izleyiciyi değil yanında oturan demet evgar'ı dumurlara uğratmış şarkıcıdır.
klibini ilk gördüğümde; ohaa lan aysun kayacı saçlarını siyaha boyatmış ama muhteşem olmuş şeklinde düşünüp şok dolu bir yüz ifadesine sahip oldum akabinde ise klip sonunda ebru polat ismini okuyunca kendime geldim.
kendisini ilk gördüğümde; aa donald duck aysun kayacı saçlarını siyaha boyatmış, seray sever'den de göğüslerini ödünç almış ama harbi taş olmuş şeklinde düşünüp mimiksiz bir yüz ifadesine sahip oldum; sonra zap yaptım hemen. öyle işte.
hukuk fakültesi mezunu popçu. tam da sınavlara çalışırken moral oldu kendisi, çok fena gaza geldim, ben bu gidişle ordinaryus olurum adıma da marmara hukukta konferans salonu açarlar.