|
|
- uzun süre özcan deniz ile çıkan sonra ayrılan sonra özcan deniz baya bir ünlenince tekrar çıkabilmek için her türlü şaklabanlığı yapan,karaktersiz onlarca mankenden sadece birisi.
- gayet uzun boylu ve seksi manken. nefise karatay'la kankadırlar
- yeni erkek arkadaşı vedat inceefe kızar diye, çok iyi bir ücret alabileceği sahnede özcan deniz de sahne alıyor diye söylemeyi reddetmiş mankenden bozma çiçeği burnunda şarkıcı
- katıldığı şov programında ses aralığının kaç oktav olduğu sorulunca cevap olarak soprano ve orta düzeyde bir ses aralığı olduğunu(ne demekse)söyleyen hanım kızımız piyanodan basılan 4 ayrı sese karşılk olarak o da 4 ayrı sesle cevap vermiş sonunda piyanist arkadaş dayanamayıp manken eskimizin kendi kendine ortaya çığırdığı sesi piyanonun tuşlarını zorlayarak bari o bulamadı ben yardımcı olayım dercesine bulmuştur.şan hocasına verdiği paraya yazık,şan hocasına yazık yahu hepsinden geçtim bize yazık.
- feridun düzağaç'a "ilk albümünü dinledim, çok beğenmiştim" demesine karşılık, feridun'dan "o benim dördüncü albümüm" cevabını alan mankenimsi şarkıcı kişi
- "giyim kuşam yeni trendim
hepsini dışından beğendim
kalbimde boş değil artık
tanıştırayım boyfriend'im"
gibi saçma sapan sözlere sahip bir şarkı yapan e albüm piyasaya çıkaran manken şarkıcılardan(ceyus, 25.06.2007 02:07)
- yakında hakan aysev ile birlikte müzikli çöpçatanlık programı sunacak olan; şarkı söylemeye çalışan manken kişi.
http://www.sabah.com.tr/...
umarım düet yapmaya falan kalkışmazlar diye düşünüyor; hatta yalvarıyorum, yanlış duymuş olayım. aklıma yılların kylie minogue'unun nick cave ile yapacağı tek şarkılık düet* için aylarca şan dersi alması geldi birden. feyz alsa keşke; ama ebru destan'ın magazin programlarında sergilediği kendine olan güvenine bakılırsa, birilerinden feyz almaya ihtiyaç duyacakmış gibi görünmüyor.
not: bu arada sabah gazetesi muhabirinin cebit bilişim fuarında ebru destan'ın selülitlerini gözünden kaçırmamasını da takdir etmek istiyorum. aferin.
- sürekli albüm çıkaran eski manken yeni şarkıcı.yani alıp dinleyen var mıdır bilmiyorum ama ne zaman bir gazete de ya da tv de görsem yeni albüm tanıtımı yapıyor.
(billy, 03.12.2007 10:02)
- ebru destan's official web site'sinde albüm? kısmına tıklandığında alt kısımda
''hepimiz tek kanatlı melekleriz...''
buyurmuş insanoğlu
http://www.ebrudestan.com/...
sitenin resim galerisi daha yapım aşamasındaymış, mastürbatörlerimizi bu servisten mahrum bıraktıkları için sitenin webmasterını kınıyoruz dediğimiz site.
kanadı kırılmış melek versiyonu için
(bkz: bülent ersoy)(leo, 14.12.2007 15:22 ~ 15:24)
|