ebru destan   

adana çık aradan

1. uzun süre özcan deniz ile çıkan sonra ayrılan sonra özcan deniz baya bir ünlenince tekrar çıkabilmek için her türlü şaklabanlığı yapan,karaktersiz onlarca mankenden sadece birisi.
    (headfucker, 21.07.2004 20:03)
  2. gayet uzun boylu ve seksi manken. nefise karatay'la kankadırlar
    (agust bocuu muittin, 04.09.2004 16:35)
  3. yeni erkek arkadaşı vedat inceefe kızar diye, çok iyi bir ücret alabileceği sahnede özcan deniz de sahne alıyor diye söylemeyi reddetmiş mankenden bozma çiçeği burnunda şarkıcı
    (agust bocuu muittin, 19.08.2005 08:49)
  4. katıldığı şov programında ses aralığının kaç oktav olduğu sorulunca cevap olarak soprano ve orta düzeyde bir ses aralığı olduğunu(ne demekse)söyleyen hanım kızımız piyanodan basılan 4 ayrı sese karşılk olarak o da 4 ayrı sesle cevap vermiş sonunda piyanist arkadaş dayanamayıp manken eskimizin kendi kendine ortaya çığırdığı sesi piyanonun tuşlarını zorlayarak bari o bulamadı ben yardımcı olayım dercesine bulmuştur.şan hocasına verdiği paraya yazık,şan hocasına yazık yahu hepsinden geçtim bize yazık.
    (şimdilikkararveremedim, 12.03.2006 09:21 ~ 11:49)
  5. feridun düzağaç'a "ilk albümünü dinledim, çok beğenmiştim" demesine karşılık, feridun'dan "o benim dördüncü albümüm" cevabını alan mankenimsi şarkıcı kişi
    (cozypowell, 12.03.2006 11:45 ~ 11:51)
  6. "giyim kuşam yeni trendim
    hepsini dışından beğendim
    kalbimde boş değil artık
    tanıştırayım boyfriend'im"

gibi saçma sapan sözlere sahip bir şarkı yapan e albüm piyasaya çıkaran manken şarkıcılardan
    (ceyus, 25.06.2007 02:07)
  7. yakında hakan aysev ile birlikte müzikli çöpçatanlık programı sunacak olan; şarkı söylemeye çalışan manken kişi.

http://www.sabah.com.tr/...

umarım düet yapmaya falan kalkışmazlar diye düşünüyor; hatta yalvarıyorum, yanlış duymuş olayım. aklıma yılların kylie minogue'unun nick cave ile yapacağı tek şarkılık düet* için aylarca şan dersi alması geldi birden. feyz alsa keşke; ama ebru destan'ın magazin programlarında sergilediği kendine olan güvenine bakılırsa, birilerinden feyz almaya ihtiyaç duyacakmış gibi görünmüyor.

not: bu arada sabah gazetesi muhabirinin cebit bilişim fuarında ebru destan'ın selülitlerini gözünden kaçırmamasını da takdir etmek istiyorum. aferin.
    (yilan tislak, 02.12.2007 22:57 ~ 22:59)
  8. sürekli albüm çıkaran eski manken yeni şarkıcı.yani alıp dinleyen var mıdır bilmiyorum ama ne zaman bir gazete de ya da tv de görsem yeni albüm tanıtımı yapıyor.
    (billy, 03.12.2007 10:02)
  9. ebru destan's official web site'sinde albüm? kısmına tıklandığında alt kısımda
    ''hepimiz tek kanatlı melekleriz...''
    buyurmuş insanoğlu

http://www.ebrudestan.com/...

sitenin resim galerisi daha yapım aşamasındaymış, mastürbatörlerimizi bu servisten mahrum bıraktıkları için sitenin webmasterını kınıyoruz dediğimiz site.

kanadı kırılmış melek versiyonu için

(bkz: bülent ersoy)
    (leo, 14.12.2007 15:22 ~ 15:24)