|
|
- 29 mayıs bilgi üniversitesi'nin mayfestinde duyduğumda kulaklarıma inanamadığım söz öbeğidir.
kızın sarışın olması ya da suratındaki çamurvari fondöten suçu kesinlikle hafifletmemektedir.
- nasıl bir ruh haliyle ve neyi tarif etmek istediğini anlamakta zorlandığım söylem.nasıl yani?
-ayyy sarsılır gibi falan oldum.-söyleyeni hem türkçe katliamı yaptığı için* hem de amerikan özentiliği altında olduğu için kınamak* gerek.*
- (bkz. yuh)
(bınar, 30.05.2004 02:59)
- (bkz. özel üniversite öğrencisi)
- şimdilerin top *sözcükleri
- (bkz. oha falan oldum yani)
- (bkz. artık yaşanmaz hale gelen ülkeler )
- bürrrrssst falan yani
- (bkz: eskiden kalite vardı)
- küfrün bazen haklı bir tepki olduğunu ispatlayan söz yumağı.
- benim bildiğim japonyada deprem çok olur buna rağmen orada yaşıyan japonlar hiç bir zaman earthquake falan olmazlar, şaşırırlar.
- (bkz: allah allah falan oldum)
(finch, 24.06.2006 00:09 ~ 00:09)
- eşeğin amına su kaçırmaktır kanımca, ama ne yazıktır ki güzelim ülkemizde böyle varlıklardan bolca mevcut.
- çok yaratıcı olduğunu düşündüğüm söylem, zira her yerde sıkça kulanılan "... falan olmak" kalıbının, sınırları aşmış hali,, yaratıcısını ve bu kalıbı halka mal eden kişiyi tebrik ediyorum,,
- hadi canım başka yerde oyna tabir ettiğimiz çemkirme çeşidi vasitasıyla dilimizle döverek dışlamamız gereken kızdır. istenirse kulağından bile çekilebilir bu laftan sonra. çok istenirse olur bu.
- (bkz: türkçeyi katil etmek)
- (bkz: insanı katil etmek)
(bkz: katli vacip olmak)
(bkz: sözlükte dehşet verici düşünceler)
|