görseller
ea spotless 

belki ilginizi çeker
  1. · ea spotless
gündem
  1. · cehennemin girişinde yazan söz
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · babaların garip huyları
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · yasaklanması gereken şeyler
  6. · mutluluk veren küçük şeyler
  7. · aşk ı memnu
  8. · ne olacak bizim halimiz
  9. · dost

ea spotless  

1. spotless mind tarafından ilk defa bugün icra edilecek olan süfer radyo programı. genellikle rock çalması; ancak isteklere de büyük öncelik vermesi bekleniyor. spotless'ın müzik zevkinden tahmin ettiğim kadarıyla yavaş ve duygu içerikli parçalar ağırlıkta olacaktır. program ara ara spotless mind'ın ağlamaları ile kesilebilir. o derece duygusal. genç kızların duygusal prensi, özen gösteren annelerin hayalindeki damat adayı spotless.

edit: program isminin çok derin manaları varmış. da vinci şifresi gibi. bildin?
    (twinkle, 21.05.2007 15:28 ~ 15:31)
  2. yak ışıkları çalan radyo programı. sadece bu tapınmaya yeter...hep böyle gidelim hep yak ışıkları.
    (troke, 21.05.2007 22:23)
  3. (bkz: ea sports)
    (omaz, 21.05.2007 22:41)
  4. "çaldığım şarkıların neden gözükmediğini araştırıcam 1 hafta boyunca, finallere çalışmayacağım." diyen sahte cem uzan' ın harika programı.*

şaka bir yana, gral program.
    (charlienin dorduncu melegi, 28.05.2007 22:45)
  5. uzak alemlerin tanrısı ,imgeler dünyasının taçsız prensinin on air durumu.
    yazardan imgeli not: azcık espiri yap lan.
    (bkz: spotless güldürürken düşündürsün)
    (angelic, 28.05.2007 22:46 ~ 22:49)
  6. bu akşam 21.00 itibariyle spotless mind dolaylarından kulaklarımıza akacak olan yayındır ama ben potansiyel dinleyicileri uyarayım baştan bi;

yağmur (yok):
    asdasdasd tooldan ne çalıyon
    peja:
    tool dan piyasa şarkılarını çalcam
    peja:
    sober
    yağmur (yok):
    sober çalarsan dinlemem senin yayınını
    yağmur (yok):
    asdasda
    yağmur (yok):
    ne piyasa pis bi adamsın lan sen
    peja:
    başka yok ki
    peja:
    ahahahhahaha

böyle de piyasa bir diceyin, böyle de utanmaz bir adamın yayınıdır efenim, yine de bekleriz.

+bu akşam ne napıcaksın?
    -ne mi yapacağım? tabi ki muhteşem girilerin ve eğlenceye açılan kapı olan kovanın sahibi itü sözlüğün muhteşem radyo programlarından biri olan eşsiz ea spotlessı dinleyeceğim. ea spotless. piyasa müzikleriyle kalitenin adı, müziğin tadı.*
    (ya moor, 04.06.2007 20:41 ~ 20:42)
  7. stay with me çalmıştır beni benden almıştır.
    (ichgeheindaskino, 18.06.2007 22:15)
  8. an itibarı ile yayında olan sıpotlıs mayndın programıdır. söylediğine göre bugün baya istek parça çalacakmış. malatyadaki amcama şarkı yollayacağım sayesinde.
    (bambuk, 02.07.2007 21:50)
  9. dolores o'riordan - ordinary day ile on air olan radyo programı.
    (sarmalak, 02.07.2007 21:54)
  10. nöbetçi dj spotless mind'in erken yayın alması ile tam gaz devam eden radyo programı.
    (sarmalak, 09.07.2007 21:31)
  11. süper program.
    (manha de carnival, 09.07.2007 21:32)
  12. isteklerle şekillenecek bir playlist yapacakmış bu hafta sahibisi bu programın. "ismail yk'dan allah belanı versin istiyorum sevgilim için." tarzı isteklerinizle taciz edebilirsiniz dj'i.

"spotless eserlerime ilham kaynağı." - emel sayın
    "yaf muhabbetinin hastasıyam. bi görsem..." - cadde'den pelinsu
    (twinkle, 01.10.2007 22:08)
  13. üstüste yaptığı konsept yayınlarla beni benden alan, enfes program. geçen hafta pearl jam'e doyurdu bünyeleri.

şu anda ise bon jovi çalmakta, "ağğbi bon jovi pop-rock yeaa." diyenlere nispet yapar gibi en harika, en süper bon jovi şarkılarını seçip, çalıyor. tebriklerimi sunuyorum. duygu seli oldum hatta aww ıslandım.
    (twinkle, 22.10.2007 22:43)
  14. sevdiğim grupları arka arkaya patlatarak akşam akşam beni mest eden program.
    (snowfall, 28.01.2008 22:14)
  15. bu akşam çaldığı anarşik şarkılarla beğenimi kazanan program.
    (gocmelinus, 28.04.2008 22:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil