eşref adalı 

adana çık aradan

1. haftaya vize yapacak olan şahsiyet. hörmetler hocam
    (aykut, 09.03.2004 19:50)

2. bölümde öğrenilne assembler dilinde sadece biri ve örneği yok gibi birşey eşrefçenin gül bahçesinden çıkmaca
    (knightcoder, 12.03.2004 00:11)
  3. henüz sınırlı büyüklükteki komünite, itü sözlük üyeliği başlatımı esnasında verilmiş olunan sözler ve bahsedilen çeşitli kanun hükümlerinin verdiği tırsım nedeniyle yazarların içlerinden gelen yorumun ancak belli bir yüzdesini yapabileceği kişi.
    (mad jack the pirate, 17.03.2004 00:46)
  4. mikrobilgisayar laboratuvarındaki kartları kendi başına yapan, bir zamanların bölüm başkanı olan öğretim üyesi
    (vga, 28.04.2004 00:13)
  5. öğrenciler tarafından pek sevilmeyen ama tanışınca insanın kanının kaynadığı,işini iyi bilen,çok gezen,bol bol fotoğraf çeken ve de kız öğrencilerine herkesin içinde tatlı kız diyerek kızın rezil olmasına sebep olan öğretim görevlisi
    (flipflop, 17.08.2004 10:00)
  6. bilgisayar mühendisliği bölümünün tartışmasız en meşhur hocası. her an her yerde hakkında bir muhabbet dönüyor olabilir. odası her zaman çok kalabalıktır. yıllardır verdiği derslerin en az birinden kalmayan, iki kitabına sahip olmayan, simgesel dille program yazmamış bilgisayarcı düşünülemez (itü'de). türkçe konusundaki hassasiyeti ise önce garip gelse de sonradan önemi kavranınca takdir edilir.
    (excalibur, 20.09.2004 21:18)
  7. bölümün en yalan hocası, sadece varlığı değil hareketleri ve yaptıklarıyla bölümün kalitesini düşürür kendisi. çok insan sırf bu hocanın davranışlarından dolayı bölüme uğramaz olmuştur. bu hoca hakkında iyi yorum yapabilen arılar delalet içindedirler zira bu hoca arıları öldürür, arı olamayacak yaratıklardan ise kraliçe arı çıkarır.
    (celebrimbor telrùnya, 16.01.2005 22:26)
  8. bölümün en anlamsız hocası olma konusunda, turgay altılar ile kıyasıya bir yarış içindedir. bir ara bu öne geçer, bir öteki. hangisinin daha anlamsız olduğu meselesi, evrenin sırrı gibi zor bir şeydir. ve ben karışmak istemem ve detaylara falan girmek de. ama hay allağım, bu ne lağn?
    (unruly, 16.01.2005 22:30)
  9. hocam bakın ben de şu kağıttakiyle aynı şeyi yapmışım ama 10 almışım itirazlarına sen kendini 90 alan kağıtla nasıl karşılaştırırsın şeklinde gayet bilimsel cevap veren büyük akademisyen(!)
    (celebrimbor telrùnya, 01.02.2005 19:39)
  10. kendisi hakkında oluşan ilk intibam şöyle: çok şeker bi insan
    (ephendy, 16.02.2005 15:03)
  11. 1979'dan beri mikroişlemci dersi veren öğretim üyesi. kendisine soracak olursanız bu konuda türkiye'nin en iyisidir. * *
    (mulder, 02.03.2005 23:55)
  12. an itibariyle ntv'de can dündar ile muhabbet çeviren, ilginç bir r telaffuzuna sahip güzel insan.
    (ağ kablosu, 30.01.2007 21:08)
  13. sınavda arkadaşla kağıt değiştirirken yakalamıştı beni. ama herkes kopya çekiyor, yakalanan sen oldun diye de gönlümü almıştı. hakikaten de hocanın dışarıda olduğu, asistanın camdan dışarıyı seyrettiği ve herkesin kopya çektiği bir ufak sınıfta tam da kağıt değiştirirken hocanın sınıfa girmesi benim şanssızlığımdı galiba.
    (arapbebek, 01.10.2007 10:53)