eşkiya illegal 

adana çık aradan

1. beşinci nesil yazar, hoşgelmiş kişi.

ek : tekrar çaylak olmak istemeyen, anlayışlı ve hoş girilere sahip yazar aynı zamanda.

[zamanla ek gelebilir yine]
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 28.03.2008 14:11 ~ 14:24)
  2. bana olayların kronolojik gelişimi sebebiyle fena halde ferrariye arkadan çarpan kaskosuz şahin i hatırlatmakta olan yazar.

eğer öldüyse allah rahmet eylesin, yok eğer façkş gibi bir aksiyon içindeyse bilemiyorum...
    (aldirakli, 10.04.2008 12:09)
  3. pazar günü trafik kazası geçiren yazar arkadaşımızın kaburgaları kırılmıştır. dün geceden bu sabaha kadar geçen süre içinde bana arkadaşımızın karaciğerinin yırtıldığı ve ameliyata alındığı bildirilmiştir. sabah aldığım mesajda ise vefat ettiğini cenazesinin memelekete gönderildiği belirtilmiştir.

şimdi, sanırım yalan ise bu olaylar zinciri çok ayıp edilmiştir.

ama gerçekse; tekrar başı sağolsun ailesinin.

şaşkınım ve hala şoktayım. duygu sömürüsü yapabilecek düzeysizlikte olmadığımdan, tamamen bana söyleneneler doğrultusunda yazdım önceki entryi.

bilginize...
    (hale yediler, 10.04.2008 12:49)
  4. (bkz: ne ki şimdi bu)
    (depresif, 10.04.2008 14:12)
  5. (bkz: @2300598)

çok fazla tanımazdım kendisini, sadece bir veya iki defa mesajlaşmıştık. birkaç hatalı girisini kendisine gösterip, dikkatli olmasını aksi takdirde çaylaklığa geri düşebileceğini söylemiştim ki zaten bu kısa konuşmalarımızın başlangıç noktası da bu oluyor.

şimdi sözlüğe giriyorum, ve kendisinin vefat haberini görüyorum. hayat bazen o kadar acımasız oluyor ki insan bir anlam veremiyor. şimdi bakıyorum kendisi ile ilgili mesajlaşlamarımıza, sadece üzülüyorum. elimden başka bir şey gelmiyor...

tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağolsun...
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 12.04.2008 11:40)