eşime bir hanım gösterdim istemedi

güzelinden getir  başlık içinde ara  bakın dur
  1. helin avşar'a konuşan sibel üresin'in son bombasıdır.

http://www.haberturk.com/...

(, 13.02.2012 01:59)

@8334437

2. aklı başında adamın hareketidir, beyanat talihsiz biraz. tabi adam seni görünce diğer kadınlardan da soğumuştur. artık sibel üremesin lan.

(, 13.02.2012 02:00)

@8334442

3. kadın açık açık eşine güvenmiyor. eşini bir insan yerine koymuyor. nasıl olsa aldatacak bari hevesini gözümün önünde alsın diyor. kadına bir lafım yok. belli ki tahtalar arasında ciddi boşluklar var. ama eşi yerinde olmak istemezdim. yazık adama.

(, 13.02.2012 02:04)

@8334456

4. kafamda çok basit bir soru var. dindar olmayan kesimden biri bunu söyleseydi, nasıl olurdu ortalık?

(, 13.02.2012 02:06)

@8334464

5. dindar olmayan kişinin söylemesi durumunda başta yandaş medyanın olmak üzere bir çok bakanımızın da sert tepkisini çekebilecek sözdür.

(, 13.02.2012 02:14 ~ 02:15)

@8334486

6. arkadaş kimisi gecelik yapsa bunu "modern özgür seks" olur adı, bu böyle ömürlük yapsa "yobazlık".

bu kadını da sayıyla mı verdiler ya? amerika'nın oyunu mudur nedir. sonra çıksın oyunu da.

bulduğu kadının caps'ini versin, dediğimiz kadındır (iyisinden buluyorsa yani, lazım olur).

(, 13.02.2012 02:42 | itü sözlük mobil ile)

@8334551

7. - bak bey bu hanım seni çok iyi taşır.
    + dur ya zaten geçen gösterdiğini düşünüyorum hala.
    - olsun fena mı işte bunu da alırsın.
    + bırak hanım bu işleri, evde sıkılıyor musun anlamadım ki.. nedir yani bu kadın isteğin. bi dakka, lan yoksa???

(, 13.02.2012 03:07)

@8334602

8. (bkz: çaça)

(, 13.02.2012 13:55)

@8335443

9. (bkz: parayı veren düdüğü çalar)

(, 13.02.2012 13:57 ~ 13:58)

@8335451

10. bence bunu diyen kadının bildiğin cinsel arzuları aşmıştır. dinle minle alakası yok. kadın bildiğin fantezi peşinde. ayrıca bunu normal bir şekilde "hacı sen 4 tane hatun alabilirsin koy üst üste" diyen dini sikeyim ben.

(, 13.02.2012 14:00)

@8335462

11. arkadaşlar! eleştirilen nokta yanlış bi kere. burada dikkat edilmesi gereken husus "bir" hanımdır. şimdi bakın, "hayatii! aşkım bak sana bir hanım getirdim." yani diyor ki; "sana "bir" hanım getirdim. seçme hakkını sana tanımıyorum. bu evde benim kurallarım geçer. benim uygun bulduğum kadınla evlenir, benim yıkadığım donu giyer, benim tuzu kaçmış çorbamı içersin. alternatifin yok! sen benim postmodern kölemsin hayati."

işte bu arkadaşlar! nasıl olur da bu sözün altında yatan korkunç gerçeği göremezsiniz. bildiğin subliminal mesaj bu. damarlı hem de. o kadar mürekkep yalamış, ilim irfan sahibi talebelersiniz. hiçbiriniz mi ömer çelakıl izlemiyor? ay lav ömer çelakıl.

(, 13.02.2012 14:02)

@8335467

12. (bkz: kocasına harem kurmak isteyen midesiz kadın)

(, 13.02.2012 14:04)

@8335471

13. erkekleri resmen namus cinayeti işlemeye teşvik eden, bunu yapmadıkları için kınayan şahsın söylemlerinden sadece biridir;

en çok hangi şikâyetle geliyorlar size?

çokeşlilik, ihanet eden kadın gibi şikâyetlerle geliyorlar. işin kötüsü çift geliyor. adamkarısının kendisini aldattığını biliyor. “eşimin psikolojisi bozuk. lütfen düzeltin” diyor. eskiden namus cinayeti işlenirdi, şimdi yok.

nasıl yani, namus cinayetlerini savunmuyorsunuz herhalde...

bir erkek hayatında başka bir kadın varken evliliğini yürütebilir ama kadının hayatında başka bir erkek varken olmaz. çünkü çoğu kadın cinselliği erkekler gibi algılamıyor. Âşık oluyor. “neden çokeşlilik” diye sorulduğunda şunu söylüyorum: cinsiyet değiştirmek isteyen çok fazla erkek var. baktığınızda erkek ama aslında gay. dolayısıyla kadınlar evlenecek adam bulamıyor. ayrıca çok fazla dul kadın var. birçok gay kimliğini gizlemek için evleniyor. hemmuhafazakâr kesimde hemdiğer tarafta lezbiyen sayısı da çok.

(hee, soruyla çok alakalı, kıvır kıvır..)

o şahıs bunları söylediğinde kitap teklifi alır, ben içimden geçen sıfatları söylediğimde suç olur, onun için bu kısmı her birinizin hayal gücüne bırakıyorum..

(, 13.02.2012 14:11 ~ 14:16)

@8335497

14. o değil de ben kimi gösterdiğini merak ettim.

(, 13.02.2012 14:16)

@8335517

15. sözlüğün embesil kaynadığını göstermektedir. olayı anlamamaları da normal, oksijen israflarının. olayı dini olarak ele alıp, acaba bunu dini kesimden olmayan biri söylese ne olurdu tepkiler diye soran embesil, sözüm sana, mesele din meselesi değil, mesele insanlık meselesi.

(, 13.02.2012 14:19)

@8335526

16. (bkz: yok daha neler)

(, 13.02.2012 14:19)

@8335527

17. aile kurmanın evlilik yoluyla sağlanan toplumsal meşruiyetinin dini yapılanmaların tekelinden 18. yy dan itibaren devletin bir çok organında kanser hücresi gibi çöreklenmiş dini kurumların tasfiyesi ile daha seküler bir karektere bürünmesinin halen daha bazı çevrelerce hazmedilememesinin hem din ve vicdan özgürlüğünü, hem kadın-erkek eşitliğini, hem de devletin devlet olma meşruiyetinin ne olduğu ve ne olması gerektiğini ilgilendiren çeşitli nedenleri var.

aslında eskiden beridir var olan ama hep aydınlanmacı kafaların üsttten üfürmeci bakışaçıları nedeniyle gericilik irtica vs argümanlarla kısırlaştırılarak, iki yüzlü burjuva ahlak anlayışının tankları topları postalları paletleri altında inletilmiş bir varoluş biçiminin cesaretlerini toplamış sibel üresin gibi yeni dönem temsilcilerine gerrçek şu ki; midesiz, ahlaksız, kevaşe tarzı çemkirmelerle değil daha sağlam argümanlarla cevap vermek gerektiği açıktır. oysa ortadadır ki iki yüzlü burjuva ahlakı jargonuna sahip aydın sıfatlı bir çok aymazın bunu yapacak ne mecalleri ne de yetileri var.

sibel üresin gibiler ''herkes birbirini aldatıyor, bunun neresi ahlak'' diyerek madem toplumu yasalara uyduramıyoruz o halde yasaları topluma uyduralım dermiş gibi yapıp, toplumu dinin kuralları ile çepeçevre kuşatarak cenderesi altına almayı hedeflerken, karşı tarafın sığ bir diskurla ama siz de şöyle kötüsünüz, böyle tu kakasınız diyerek kendilerini savunmaya çalışması, açıkca ifade etmek gerekirse dört başı mamur bir zavallılık örneği.

kadın erkek eşitliğine dikkat çekip, ikinci kadının ezilmişliği üzerinden monogamik evliliğin çatlak duvarlarından sızıp, poligami deyip poligini de karar kılmış olmanın ve hatta dayatmanın şüphesiz güçlü bir dini referansı var olsa da bu onun mutlak doğru olduğu anlamına gelmiyor.

bugün ailenin yapısına dair özel mülkiyet kavramı ıskalanarak yapılan her analiz her tespit yahut çıkarsanım güdük kalmaya mahkumdur. kadına biçilen kümesinde civcivlerine bakacak suyu yemi ilgisi alakası ve iyi sikişen horozu eksik edilmedikçe ses çıkarmaması gereken anaç tavuk rolünün örtülü kabulünden yola çıkarak solcusu ikinci kadına metres diyor sağcısı eşim ama aslında kadınlar eziliyor temalı izahatların burjuva devlet anlayışının insana verdiği değeri ve bakış açısını göstermesi kadar, siyasal islamcıların din hürriyetinin esasında kadını da kapsan bir mülk edinme hürriyeti hüviyetinde olduğunu göstermesi de manidardır.

erkekler dört kadınla evlensin her kadının hakkı hukuku yasal güvenceye kavuşsun demekten kasıtın verili durum tespiti yapıp burjuva devlet anlayışında kadın o kadar ikinci sınıf bir insandır ki haklarının hukuklarının korunması bir adamın sikini sıkıca kavrayabilme kabiliyetine bağlıdır şeklinde yapılmış bir itiraftan başka birşey değildir. gerçek şudur. çocukların ailenin mülkü, kadının erkeğin mülkü ve tüm bunların hepsinin devletin mülkü olmaktan kurtarılması gerekir. bunu gözetimini devletten alıp dine vermekle çözebileceğini sananlar bilin ki ya cennetin peşindedirler yahut da devlet erkinin.

konu sakız misali uzadıkça uzuyor. özetleyim ben iyisi.

akıl baliğ, reşit, mümeyiz ve fiil ehliyetine sahip yetişkinlerin cinsiyetleri dilleri dinleri arasındaki farka bakılmaksızın birbirlerine gönüllük ve rıza esasına dayalı olarak bedenlerini açmasında devletten veya dinden ya da herhangi bir kurumdan icazet almasına lüzum yoktur olmamalıdır. ancak bu devletin bizatihi birilerinin mülkü olduğu bir toplum yapısıyla ya hiç mümkün değildir ya da çok zordur. kişinin kendi bedenini adına evlilik denen kah uzun vadeli kiralama sözleşmeleri ile kah adına oruspuluk denen kısa vadeli sözleşmeler ile birilerine kullandırtması insanlık için utanç verici olmasına utanç vericidir lakin bunu rasyonelleştirip akla uydurmaya çalışmak genele yaymaya çalışmak ise hiç kuşku yok insanlıktan vazgeçmiş olmak o değilse düpedüz insanlığını unutmuş olmaktan kaynaklıdır.

akıl hesap işidir kalp ise iman derler. birileri iman tazeleyecek diye aklımızdan vazgeçecek değiliz...

hörmetler.

(, 13.02.2012 15:20 ~ 23:29)

@8335687

18. (bkz: genlerden geçmiş)

(, 13.02.2012 15:21)

@8335690

19. tepkilere sebep olmuş bir ifadedir.

adam o sırada başka yere bakıyor olmasın?

(, 13.02.2012 15:27)

@8335714

20. (bkz: hatuna bak moruk)

(, 14.02.2012 12:15)

@8339405

21. (bkz: dinini yaşayan kadın)

(, 14.02.2012 12:18 | itü sözlük mobil ile)

@8339409

22. bu kadar sığ ve seviyesiz ifade de bulunulması bir yana, gösterdiği kadını insan değil meta yerine koyan kadının ifadesi. hoş çok eşliliği savunmakla kadınları kümesteki tavuklarla bir tutan zihniyet.

(, 13.03.2012 12:36)

@8502176

23. (bkz: eşim bana sevgili bulmuş)

(, 30.04.2012 14:37)

@8804015