eşekle ilişkiye giriyorum ama kadınla giremiyorum   

adana çık aradan

1. (bkz: hayvansever)
    (zaknafein, 22.11.2007 04:41)

2. (bkz: eşekçi)
    (dünyayı kurtaran adam, 22.11.2007 04:50)
  3. flash tv nin eşeğin .mna suyu kaçırdığı haberlerinden biri.
    (emigrant, 22.11.2007 06:47)
  4. "ben insan değilim, eşeğim" demenin hardcore versiyonu.
    (hypnotica girl, 22.11.2007 07:46 ~ 07:47)
  5. kadın cinselliğini baskılayan her toplumda olduğu gibi faturanın yalnız kadına değil, erkeğe de kesildiğini gösteren güzide bir örnek.

evet, öyle bir ülkedeyiz ki kadın ve erkek tenlerce uzak birbirinden. "zar avcısı" erkeklere karşı gözüaçık olmak zorunluluğuyla büyütülen kızlar, yataktaki "ayıp" seks algısı, sevdiği kadına evlenmeden önce dokunmanın onu "kirleteceğine" inandırılmış erkekler, paylaşım ve doğallık dengesinden çıkıp bir hediye paketine dönüştürülen ve pazarlanan bekaretler ! sonuç : tüm bu kakafoninin içinde bir labirenti mimleyen cinselliğimizin yol haritaları.

bastırılmış cinsellikler ve su yüzüne çıkan çarpıklıklar. eşekle beraber olup kadınlara dokunamayanlar çok iyi anlatıyor iki cinsin birbirine nasıl yabancılaştırıldığını. öyle bir yabancılaşma ki bu, bir erkek için korkuların ve baskıların etkisiyle bir kadına dokunmayı imkansız kılıyor. kadınları senelerce bedenlerine küs ve yabancı bırakırken, cinselliği "pis" bir görev belletiyor. mağazaya girip vitrin mankenleriyle sevişen erkekler var bu diyarda. sabah mağazaya giren polisin gördüğü manzara şu : belden aşağısı çıplak ve cansız mankene sarılıp uyuyan bir erkek yerde boylu boyunca . cansız mankenin adli tıbba gönderilmesini ve gazetede gözünün üstüne çekilmiş siyah bandı es geçiyorum bu arada. zira denize çırılçıplak giren bir gençkızı anadan üryan çeken ve yüzünü de gösteren o fotoğrafları çarşaf çarşaf yayınlayanlar bu konunun kapsamı dışında. yine de bu ülkede yalnız cinselliğin değil, birçok hadisenin mantık ve insanilik kriterlerine uymadığının bir göstergesi olarak dipnot düşelim !

günlerimiz aklımıza mukayet olmakla geçiyordu zaten, bu böyle devam ettikçe daha da "ilginç" hikayeler duyar ve güleriz gibime geliyor . zorla dayatılmış çaresizlikler olduğu müddetçe , biz daha çok güleriz ağlanacak halimize.
    (tante rosa, 22.11.2007 22:09)
  6. (bkz: sinan şahan)
    (azureel, 22.11.2007 22:14)
  7. (bkz: o da olur)
    (sudan gelen eşek, 22.11.2007 22:19)