erkeğe araç yaklaşımı yapan söylemdir. lakin bu tarz iddialı cümleler kuran kadının erkeği, bir müddet sonra toplu taşıma aracı olarak yoluna devam edecektir.
komplekslerinden arınamamış hanım cümlesi. hayatında biri yoktur bu kızımızın, uzun zamandır da olmamıştır, öte yandan hoş da bulur kendini. e, kabahat onda olacak değil ya... "beni taşıyacak erkek lazım bana, herkes anlayamaz, ezilir maazallah karizmam altında."
erkeğin baskın olduğu bir toplumda yaşadığımızdan olsa gerek ne yazık ki çok duyulan cümle.bunu diyenin kendine saygısı olmaz o ayrı. zaten kişi kendini taşıyamıyorsa taşıyacak bir şeyi yok demektir. taşıyacak bir şey oluşturamamıştır. yazıktır.
erkekten her gittikleri yerde hesap ödemesini, arabayla alıp arabayla kapısının önüne bırakılmayı, hep pohpohlanmayı, hayat boyu çalışmadan para pul içinde yaşamayı isteyen kendini çok güzel zanneden ve genelde gayet çirkin olan(zira bu düşünceleri taşıyan bi kadının içindekler yüzüne de vurur) , kendince dünyanın sekizinci (hatta biri gitsin nasılsa o var yedinci) harikası olarak gören kadın modeli... insanı kadın olmaktan utandıran kadınımsı insanımsı!
"hadi canım sen de!" demek istediğim hededir. (cümle, fikir, laf falan demiyorum, bildiğin hede işte) zira bu isteklerin, biz erkekler böyle böyle maymun olana kadar, sonu yok.
(bkz: türk erkekleri çok rerörerö)