belki ilginizi çeker
  1. · motamot
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · the twilight saga new moon
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · thierry henry
  7. · prison brake
  8. · the awakening
  9. · mesutun yeri

eşcinsellerin heterolardan üstün olması  

1. (wolfshade, 15.11.2005 00:37)
  2. safi bir, yarım yamalak ikiden iyidir.

homoseksüelliğin geneli itibariyle doğuştan gelen bir "donanım" olduğu gerçeğinden hareketle homofobiklik gereksiz bir korkuyken, homoseksüel olan şahısların da heteroseksüelleri irrite etmekten kaçınması gerektiği aşikardır.
    (lefteyenine, 24.01.2006 12:39 ~ 12:42)
  3. doğada üstünlük, genlerini bir sonraki kuşağa geçirebilme başarısıdır. bu bakımdan (genetik olarak üstün olmak, üstün olma kümesinin bir alt kümesi sayılırsa) genetik olarak eşcinselleri üstün saymak yanlış bir önermedir.
    (youaremywonderwall, 24.01.2006 19:06 ~ 20:09)
  4. (briseis, 24.01.2006 20:48 ~ 29.06.2006 21:57)
  5. eşcinsellerin daha erkek yada kadın olmayı başaramayıp; "diğerlerinden üstün taraflarımız var" düşüncesi ve eşcinsel olmanın verdiği kompleks ile çamurdan çıkma mücadeleri sırasında sarfettikleri sözlerden en gerçekdışı olanı.
    diğer zavazingolar için :
    (bkz: eşcinsellerin %90 süperzekadır)
    (bkz: eşcinseller beyinlerinin %26,8'ini kullanabilir)
    (bkz: süperman de eşcinsel)
    (warbringer, 24.01.2006 20:57)
  6. (twinkle, 17.02.2006 18:42)
  7. özellikle sanat alanında bazı eşcinsellerin alanındaki en iyi sanatçılar arasına girmesi sonucu ortaya atılan genelleme. diğer bütün genellemeler gibi yanlıştır.

(bkz: sait faik)
    (bkz: william shakespeare)
    (bkz: leonardo da vinci)
    (bkz: andre gide)
    (bkz: oscar wilde)
    (bkz: zeki müren)
    (bkz: murathan mungan)

yine de yanlıştır.
    (haşmet asilkan, 17.02.2006 18:59 ~ 18.02.2006 02:44)
  8. seneler önce bir "bir mayıs" gösterisinde buna benzer bir zırva görmüştüm. eşcinseller de ayaklanmışlardı ellerinde afişler bağırınıp duruyorlardı. içlerinden hiç birisinin üst insana benzer yanı olmamakla beraber afişlerinde yazan cümle halen aklımdan gitmez..
    "heteroseksüellik bir insanlık suçudur"

bu kadar moronca bir cümleyi şu fani dünyada görebilmeme sebep oldukları için teşekkür ederim yine de.

heteroseksüel, homoseksüel veya biseksüel... sonuçta her cinsten dünyaya damgasını vurmuş kişiler mevcut. ancak hepsini kapsamamakla beraber çoğu eşcinsel büyük bir beyinsizlik yapmak suretiyle 3-5 isim vererek bak biz ne kadar kralız ehi ehi şeklinde dolanır. aynı olayın erkekler mi kadınlar mı daha fantastik polemiğinden pek bir farkı yoktur.
    eşcinselliğin benim gözlemime göre getirdiği herhangi bir üstünlüğü olmamakla beraber doğasından ötürü getirdiği bir marjinallik kaçınılmazdır.

çeşitli medeniyetlerde bir geçiş süreci, bir yaşam tarzı olarak sununmuş olmakla beraber bazı kültürlerde de idam sebebi olagelmiştir. her şeyde olduğu gibi insanların dünya çevresinde eşcinsellere yaklaşımı göreceli olmuştur.

eşcinsellerin biz üstünüz muhabbeti, büyük ihtimalle toplum içinde horlanmalarından kaynaklanan bir savunma mekanizmasının sonucudur. türkiyede olduğu gibi yurtdışında da eşcinseller var sonuçta ve onların kültürlerinde bu daha tarafsız karşılanan bir olgu olmasından dolayı; onlarda "biz üstünüz" geyiği bulamazsınız.

dediğim gibi hadise tamamen "eşcinselliğin kültürler arasında farklı karşılanması ve buna karşı doğan savunma mekanizmasının" ürünüdür.
    sonuç;
    onlara göre "üstün homoseksüel", bana göre "bildiğin ibne". tamamen bakış açısı meselesi.
    (radiance, 17.02.2006 20:42 ~ 19.05.2006 18:46)
  9. (ben de öyle biliyordum, 17.02.2006 20:57)
  10. iki farklı ruhsal donanım taşıyıp, yazılımları* korsan olan insanların düşeceği yanılgı.
    (louis cypher, 17.02.2006 22:11 ~ 22:14)
  11. (twinkle, 17.02.2006 22:28)
  12. (chixculub, 17.02.2006 22:36)
  13. sözlük okurları için doğruluğunu yanlışlığını ortaya çıkarmanın artık boynumuzun borcu olduğu hadise. ne de olsa her haltı tartışıyoruz amına koyduğumun yerinde.

çalıştım, inceledim; kimi hususlarda doğruymuş. şöyle:

1. erkek eşcinseller (gay veya ibne ne derseniz artık) makat deliğinin çapı yönünden erkek heteroseksüellerden üstünler efendim. bizim makatımızın yaklaşık 2.5~3 katı makat deliğine sahipler. evet; bu yönleriyle üstünler.

2. kadın eşcinseller ise içlerine aldıkları dildo çapı hususunda kadın heteroseksüellerden üstündürler.

bu tip bir çalışmaya da amdan götten sosyal tespitler yapmak deniyor.

(bkz: öyle başlığa böyle giri)
    (bkz: öyle göte böyle yarak)
    (eksiksizuyum, 27.02.2006 16:45 ~ 16:46)
  14. cinselliğin, bireye artı ya da eksi bir değer kazandıracak olgu olmaması sebebiyle, tamamen yanlış olan önermedir.
    (siyah, 27.02.2006 17:14)
  15. roma'da ikinci olmaktansa bir köyde birinci olmayı yeğ tutarım!

julius caesar
    (ekapus, 22.06.2006 17:20 ~ 23.06.2006 17:40)
  16. veren el alan elden üstündür
    (kurremkamerruk, 22.06.2006 17:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil