cinsellik sapıklık değildir   

adana çık aradan

1. türk heteroseksüel erkeğinin değişmez yasasıdır eşcinsellerin sapık olduğu önyargısı.
    şu içinde bulunduğumuz yerde bile ayrımcılık dizboyu...
    bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz, hep alay ediliyor, hakarete uğruyorsunuz.
    komik olan ise, bu konuda en ufak bir fikri bile olmayanların size ahkam kesmesi.
    adam evlidir, nişanlıdır, ama hiç çekinmez bir eşcinselle ilişkiye girmeye.
    ne de olsa erkeğiz değil mi?
    evlendiğinde de karısından ters ilişki talep eder, reddedilirse döver ya da zorla alır.

(bkz: işte bizim hikayemiz)

açıklama: eşcinsellik sapıklık değil, bir cinsel tercihtir.

bir de şu, kötü çocukluk geçirmiş zırvalarından sıyrılın. filmlerde olur o.
    arabesk türk erkeği işte.
    bülent ersoy filmi izlersen bu kadar fikir sahibi olursun.
    (tutkulu düş, 03.08.2008 12:40 ~ 12:49)

2. doğrudur.
    eskiden birçok kişi bunun sapıklık olduğunu düşünüyordu.ama artık bilim de bunun bir tercih olduğunu kabul ediyor.
    kaldı ki hayvanların arasında da homoseksüel ilişkiler var.yani sapıklık=insan gibi bi denklem kurmamalıyız.
    (migelo, 03.08.2008 12:59)
  3. (bkz: hanım koş tespit yaptım)
    (ender gelişen osasuna atakları, 03.08.2008 13:06)
  4. bu sava göre dünyada cinsel yönelimleri açısından temelde dörde ayrılır insan türü,

kadınlara ilgi duyan erkekler
    kadınlara ilgi duyan kadınlar
    erkeklere ilgi duyan kadınlar
    erkeklere ilgi duyan erkekler

bunun doğal olanı, "düzeneklerinin" insanın ana becerilerinden biri olan üremeye olanak vereni kadın ve erkeğin ön koşulsuz, çekilişsiz ve dahi kurasız birbirlerine meyilli olması.. bu durumda da diğerleri hormonal "farklılıkları" nedeniyle hasta olarak nitelendirilmeseler dahi insanın doğasına aykırı davrandıkları-ve belki bunu ellerinde olmadan yaptıkları- gerekçesiyle "anormal" olarak nitelendirilirler.

siz buna hastalık dersiniz, öbürküsü bir boy büyütür, edepten sıyırır "ibne" der.. işte tam olarak orası tercih meselesidir aslında.
    (dirtypain, 03.08.2008 13:14)
  5. eşcinsellik tercihtir ama bu daha çok çevrenin etkisiyle yaşanan bir tercihtir. eşcinseller arasında ki gay lerde daa yaygındır sapıklık daha yaygın olarak görülür. (sapıklıkltan kastım davranış bozuklukları.) ve geçekten sapık olanlarda da eşcinsellik emareleri sıklıkla görülür.

(bkz: gay bar)

(bkz: burası bir sözlük)

edit: aynı yorum için (bkz: @2608479)
    (saki, 03.08.2008 13:16 ~ 13:48)
  6. (saki #1721132): ehehe..ya bana 350 teklif ettiler birkere 2 ay üzerimden atamadım etkisini...hala da iğreniyorm.. gay olmak sapık olmak demek değil..gayet ciddi ilişki düşünebiliyor insan...

(bkz: itukampus)

(bkz: gay bara gitmek)
    (saki, 03.08.2008 13:19)
  7. sağlıklı, normal, heteroseksüel bir erkek olarak söylebilirim ki eşcinsellik düpedüz sapıklıktır. bana akademik çevreler, tıp, makale, hakemli dergi falan fıstık demeyin. bunların hiçbirini tanımıyorum. ibneliktir bu. hem nereden biliyoruz o uzman dediğiniz adamların da eşcinsel olmadığını? demek ki neymiş eşcinsellik sapıklıkmış.

hiç cinsel yönden sağlıklı bir erkek kendisi gibi kıl yumağı bir erkeğe aşık olup şiirler döşenir mi uzun uzun ve de edebi değeri yüksek? bunun tıpla mıpla ne alakası var? resmen ibneliğin kibar söylenişi bu eşcinsellik, yani sapıklık. kimse masal anlatmasın bana. ben solcu ve son derce kominist bir ademoğluyum. eleştirel bakış açım var benim. kandıramazsınız ulan kolay kolay.

ben ki bu sözlüğün ve daha adını vermek istemediğim birkaç komünitenin en çok sevilen, en çok tanınan, en çok okunan, en çok sevişilmek istenen yazarıyım. benden ala referans olamaz, olmadı da. hala tutmuş doktor diyor, tıp diyor akademik çevre diyor! akıllı olun, denk durun!
    (eve su getiren sucu, 03.08.2008 13:23)
  8. doğru önerme.

(bkz: @2500703)
    (esmeralda, 03.08.2008 15:33)
  9. (bkz: hanım koş sözlükte tercih yapıyorlar)
    (yeke, 03.08.2008 15:58 ~ 15:58)