belki ilginizi çeker
  1. · babanın eşcinsel olduğunu öğrenen oğul
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · demokratik sol halk partisi
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · anime
  9. · güven kurtul

eş cinsel babadan kız istemek  

1. robert de niro'nun babasıydı galiba. 60 yaşından sonra karısını karşısına alıp "bak şekerim, ben eş cinselim ve kalan hayatımı kendi cinslerimden seçerim, o yüzden benden kop haydeeeeeee diyerek boşanan.. evet oydu..

okuduk, duyduk, yadırgadık, şaşırdık. neyse ihtiyar gaye niçin bu kadar bekledin be adam sorusunu sorduktan sonra peşinden de saygılarımızı sunuyoruz ama bu eş cinselliğin bi de böylesi var yani, dimi sebastian?..

o yüzden kayınpeder mertebesine de o günden beri güvenim kalmadı.. kız isteme kabuslarıyla süslünüyor gecelerim.. ben bu kelimeyi işte böyle hecelerim: -cins-el..

ya benim isteyeceğim kızın babası da gayse? ben bunu nasıl bilicem? adamın elini öpücez devamlı, baba şefkati görücez sürekli.. ya bu herif 60 yaşında sikerim alayınızı ben eş cinselim laynn diye yemek ortasında haykırırsa aniden? ya bana gizli bir sevgi besleyip yine birdenbire bana açılırsa? ben öyle olmasa bile sürekli onun bir eş cinsel olması ihtimaliyle kafayı yersem??? sorular.. cevapsız sorularr... küçük bir şiirle bu yazıyı sonlandırnak istiyorum izninizle...

adayını babasından isterken
    kendi cinsinden şüphe ettin mi hiç?
    kayınbabanın elini öperken
    aklına robert de niro geldi mi hiç?
    (jack diego, 29.04.2009 17:55 ~ 30.04.2009 11:19)
  2. -allahın emri peygamberin kavliyle kızınızı oğlumuza...
    -tamam musacığım verdim gitti, ama allah aşkına bana da bir baksana alıcı gözle
    -!?!
    -beni de istemez misin?
    -!?!
    -farzı misal canım, bak bak kalçalara doğru bak.
    (diazepam, 29.04.2009 17:58)
  3. -allah'ın emri....
    +onu yeme beni ye...
    -!???

.....

-allah'ın emri...
    +bonus olarak beni de alırsanız olur...

......

-allah'ın emri...
    +tamam bende ahmet'i muhittin'e verdim gitti.
    -ama biz ayşe'yi istemeye geldikti...
    +burda adet böyle...
    (katilolmaklazım, 16.07.2009 17:27 ~ 17:27)
  4. -allah'ın emri ....
    +veriyorum....
    -ohh çok şükür hayırlı olsun...
    +ama götümü
    -!???
    (katilolmaklazım, 16.07.2009 17:28)
  5. (guenhwyvar, 16.07.2009 17:29 ~ 17:30)
  6. eşcinsel babanın hangi ara ve nasıl bir kız evlat sahibi olduğu sorunsalıyla bizi karşı karşıya bırakır.*

he dersen ki evlatlık o, evlat edinmiş;

ok aeo kib bye.
    (antik acılar çarşısı, 16.07.2009 17:30)
  7. +allah'ın emri...
    - verdim gitti
    + öp oğlum babanın elini
    - eli boşver evladım gel arka tarafa geçelim hele
    (may the force be with you, 16.07.2009 17:32)
  8. bazılarının espri yeteneği olmadığını, muhtemelen de olmayacağını keşfetmemizi sağlayan mevzu.
    (cant a thing with ashes, 16.07.2009 17:39)
  9. vakt-i zamanında iki turistle tanışmıştım. theo ve hans. hans yaşını başını almış, beyaz saçı sakalı olan, dedem gibi bir şeydi. theo da yeşil gözlü, kumral orta yaşlı ve bakımlı bir erkekti. hans, yıllar boyu "normal" (kime göre, neye göre?) bir yaşam sürmüş, evlenmiş, çoluk-çocuk sahibi bir adamdı. ardından eşinden ayrılıp theo ile evlenmişti ve balayı için, kaldığımız otele gelmişlerdi. hayatımda gördüğüm en romantik çiftlerdi. ne hans ne de theo çevredeki erkeklere alıcı/verici gözüyle bakmıyorlardı. edepleriyle oturup, şaraplarını içip gittiler. şimdi burda gördüğüm dialoglar bana diyor ki; bu adamlar her önlerine geleni arkalarına alıp göt verme peşinde, hans ya da theo orospunun önde gideni... yalandır. normal bir babanın kızını isterken yaşanılan gerginliğin daha azı bile yaşanabilir zira daha duygusaldırlar bu tip insanlar (genelleme yaptım mutluyum).

"ben gayim, her önüme gelen erkeğe veririm" diyen de orospudur afedersin. bizim muavin idris vardı misal. gördüğü her erkeğin kucağına atılırdı. idris'in doğal yollarla çocuk sahibi olma ihtimali olmadığına göre tümevarım yöntemi uygulanarak bu korku yenilebilir(korkuyu yemeyeceksin arkadaşım, korkuyu yeneceksin!). idrisler'le hanslar'ı birbirinden ayırmak lazım.
    (die for morrison, 16.07.2009 17:50 ~ 17:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil