hayatın daha eğlenceli geçebileceği ancak yapısı itibariyle hayatın belirli kesitlerinde birlikte olunacak kızlardır. evlenilecek kızlardan daha az sadakat ancak çok daha fazla atraksiyon barındırırlar.
asıl evlenilecek kızdır. seni eğlendirmeyen kızla niye evlenesinki? önemli olan beraber gülüp, eğlenebilceğin birini bulmak değilmidir ki yaftayı yapıştırırsın. hem belki de her eğlenceli kız geçici bişey değildir.*
yavrum benim beee... bir hayatı bu tarz biri ile paylaşmayı çok isterdim. eğlenilecek, gülünecek, hayatı daha umursamaz kılabilecek bir kız...
iyi aile kızı tanımı beni kanser eder hacı. ne lan öyle bulaşık yıka, çocuk bak, kadın günlerinde dedikodu yapsın... sonra kafayı sana boşaltsın! yok yaaa... ne espri anlayışı var, ne eğlence kültürü... git anan turşunu kursun. aaa pardon bunun gibiler çok prim yapar. anında kapar bizim salak erkekler. kocanla beraber bir yastıkta kanser olursun. geçmiş olsun şimdiden.
biz kendi kızımıza dönelim.
düşünün en sıkıntılı dönemlerinizde size destek olurken, aynı zamanda pozitif enerji verecek zekada bir kız...
sana kötü demelerine aldanma kızım. asıl sessizden, çekinenden korkmak lazım.