jamiroquai'ın 2005 haziranda çıkarttığı, 6. albümü. albümde yer alan şarkılar şunlar;
feels just like ıt should
seven days ın sunny june
electric mistress
starchild
love blind
talullah don't give hate a chance
world that he wants
black devil car
hot tequila brown
time won't wait [japan/uk/us bonus track]
kendisi beşinci nesil yazar bir arkadaşımız. benimle beraber bir arkadaşımın organize ettiği bir zirveyi eleştirmiş. bakın nasıl da zirvenin reklamını yapmıyorum. her neyse, eleştirel girisini okuduğumda ciddiye alıp, okuduğum cümlelerden sonra "hmm buna şöle cevap veririm. burda da yanılmış hmms" falan diye düşündüm. organize ettiğimiz zirveye kimsenin gelmemesinden tırsıp çok reklam yaptığımızı falan söylemiş. gelen adam başına sözlük havuzunda 100er dolar aldığımızı öğrenmiş olmalı. halbuki gizli tutmaya çalışmıştık. sanki bana para veriyorlar sözlükten. herneyse baktım ki kendisi beşinci nesil bir yazar arkadaşımız ve daha önce hiç zirveye katılmamış.
sözlükteki .... kız,.......sevgili......,......sex...... tarzı başlıklara ve oralardaki yazılara bakmış ve ordaki yazarların yeterince samimi olmadığını,iki yüzlü bir dil kullandığını farketmiştir.bu yüzden de bu tarz olayları bütün çıplaklığıyla! anlatma yolunu seçmiş,tepkisini böyle dile getirmiştir.
kendisinden önce, kabinde am sikenler ve sikmeyi düşleyenler topluluğu "eheh biz sikmedik ya. siktik mi ki yoksa? am denmez ona yaaaaaa." gibi kaçamak cevaplar veriyorlardı hep malum başlık altında. iki yüzlü yavşaklar. dynamite bomba! gibi! yanıtlar! vermiş! onlara! 7 tane penise sahip olanlardan! hiç! bahsetmiyorum! bile!