ilk olarak boğaz gezisi resimlerinde gördüğüm ve şirin bulduğum, bowling zirvesinde de tanıştığıma çok memnun olduğum sıcakkanlı,içten,gıda mühendisi arı.ayrıca man on the moon un yerine yaptığı atışlarla onu yüksek puanlara taşımıştır,tebrik ediyoruz.umarım diğer zirvelere de katılır.
şemsiyesini 3 gün boyunca taşımaktan son anda kurtulduğum*,pek sevimsiz bir diferansiyel sınıfında samimi olaraktan yaz okulunu azcık da olsa çekilir hale getiren,bowlingdeki ustalığını sırf bizleri yenmemek,üzmemek için gizleyen fakat buna rağmen strike yapmaktan kurtulamayan,kovandaki şirine kılıklı tek arı..
ne kadar tanışmamız alakasız olaylara bağlıysa da sonradan görüşmeye devam ettiğim, sarışınlarla ilgili genel kanının aksine oldukça zeki olan, tüm dönem lab köşelerinde görüştüğüm,yazın da şans eseri hiç konuşmadan aynı dif dersini alıp, ne yazıkki dersi drop etmemle sınıfta yalnız bıraktığım gıda mühendisi
aynı zamanda 15 ayrı konu hakkında fikir yürütebilen*, inatçı, dağınık, fotojenik olmayan, yemek yapmayı bilmeyen**, türk filmlerinin etkisinde fazla kalmış, adsl bağlanınca uyumadan yaşamayı tercih etmiş muhabbetine doyum olmayan sözlükçü.
zirvelerin bana kazandırdığı bir isim..
anadolu yakasında oturması nedeniyle zirveler dışında da buluşmaya karar verdiğimiz kafa dengi, konuşkan, güzel, zirve sonrası ascellayla beraber güzel muhabbet ettiğimiz arı.
bugün 14 kişinin katılımıyla gerçekleşen doğaçlama takılalım zirvesi için beni sonuna kadar cesaretlendiren ve katılmasıyla mutlu eden ama hak ettiği ilgiyi gösteremediğim için çok üzüldüğüm ve affına sığındığım arı.
mutluluğu gerçekten de hak eden ve mutlu olmasını istediğim, dertlerini kimseyle paylaşmayı sevmeyen (ya da benle paylaşmayı mı demeliyim?) gıda mühendisi arı. (şu nick altı giri olayını abatttım mı yoksa? yok yok değer ona. hem bi istediğini gerçekleştirdim ya, ne mutlu bana) **
sözlükte uzun süredir var olmasına rağmen yıldızı yeni parlamaya başlamış şahıs. bir de şöyle ki bu kişican 10 giri testinden geçmemiş, torpilimden yararlanmıştır. her an sorunlar çıkarması muhtemeldir. (bkz. not tested on humans)
tüm pantalonları birbirin aynı olan(hepsi dar kardeşim)(ama iki tane daha aldı)(paraya hiç acımadı)(onlar da dar tabi) ,fedakar, cefakar, sahtekar(bunu kafiye olsun diye dedim)* insan.
beylerbeyi'nde bir balık lokantasında yediğimiz kazığın sorumlusudur ayrıca.(canın sağolsun!)** ayrıca çok iyi bir yoldaştır.(bunu anladın)(bunu esdora da anlamıştır)
devam eden fotojenik olamama problemini bir türlü aşamamıştır.
hayatına giren herkesi çabucak benimseme, sonra onları yanlış tanıdığını anlama konusunda bana çok benzeyen ama sonunda benim kadar üzülmediği için mutlu olduğum insan.ama bu gibi olaylarda suç düşüncesiz, ettiği lafların, yaptığı hareketlerin sonucunda karşısındakinin neler düşünebileceğini düşünmeyen insanların suçudur.
allahım bu ne enerji.nereden bilebilirdik ki bir insana kola bu kadar etki etsin..içirmez olaydık demiycem çünkü zirvenin en hareketli en neşeli bizi süper danslarıyla eğlendiren kişisidir..sağolsun varolsun..sözlükten eksik olmasın..
bu enerjisini diskoya götürdüğümde de göstereceğinden kuşkum olmadığı için çok çok mutluyum..