belki ilginizi çeker
  1. · dxball 2
  2. · tüm gün oynanan bilgisayar oyununun rüyaya girmesi
  3. · dx
  4. · nostaljik bilgisayar oyunları
  5. · alpha bounce
  6. · dxball 2
  7. · dx ball
  8. · ball
  9. · n game
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · google wave
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · cehennemin girişinde yazan söz
  8. · johann sebastian bach
  9. · sih

dxball  

1. (bkz: dxball 2)
    (zeus, 05.02.2007 08:33)
  2. her bilgisayar kullanıcısı, bir dönem bu oyunu oynamıştır.
    (thedewil, 05.08.2007 00:15)
  3. zamanında(ilkokul zamanı işte uzatmayın) okuldan sonra bilgisayarı açıp "bitircem ben bunu" diye hırs yapıp 139595151. bölüm sonunda şikeli falan da olsa bitirdiğim zevkli can sıkıntısı ilacı oyun.
    (neyazdiginibilmeyendengesizkisilik, 05.08.2007 00:25)
  4. oyunu birçok kez bitirmiş fuzuli işler müdürü olarak bazı taktikler vermek isterim.
    - - -
    1) tutucu almışsanız ve top çok hızlıysa can almayın. can, hakları yok eder. özellikle ilerleyen bölümlerde bu çok önemlidir. sonra topu yakalayacağım diye uğraşır durursunuz.

2) ateş ettiğiniz zaman alacağınız puan vurduğunuz zamankinden daha azdır. diyelim deliciniz ve tutucunuz var. tuğlalar ateşten kaçamayacak kadar çoksa almayın ateşi. çünkü topla delerek aldığınız puanı, tutucuyu toptan ayırdığınızda aynı zamanda ateşleme yapmak zorunda da olduğunuz için alamazsınız. ateş, blok halinde imha eder.

3) zorunlu değilseniz oyun bitirmeyi almayın.

4) oyunun daha başlarındaysanız kırmızı kısaltıcıyı alabilirsiniz. art arda geliyorlar bazen ve puan alıyorsunuz. nasıl olsa uzatıcı gelecektir.

5) topu mümkünse tepeye hapsedin; ancak istisnası da vardır. tepede kalamayacak ve geri gelecek olduğu aşamalarda hızlanmış olur. başedemeyebilirsiniz, çünkü burnunuzun dibinde tuğlalar daha duruyordur. dördüncü aşama buna güzel bir örnektir.

6) fareniz kabloluysa ara sıra belini doğrultun. yoksa siz farkında olmadan bir engele yaslanır, topu hareket ettiremezsiniz.

7) genişleticiyle keyif süren kurukafaya katlanır.

...

devam edecek.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 15.12.2007 03:20 ~ 16.12.2007 05:31)
  5. modlardan oluşan soundtracki harika olan oyun.ufakken sırf bir şarkısını dinlemek için saatlerce açıp oynardım.büyüyünce adını da öğrendim*,soundtracki de indirdim.ara ara hatırlayınca çok garip hislere kapılıyorum,nostalji oluyor,çocukluğuma dönüyorum.
    (deathcomp, 04.06.2009 18:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil