duyuru: disko kralındaki dansçı kimdi
(05:19)
imdat!!! bu akşamki disko kralında asmer bir hatuncuk vardı, dansçı imiş, kimmiş? tekrarı, videosu var mı? bilen duyan müslümanlar...
(ben yengenden boşancam)
esmer hatuncuğu görmedim ama sanırım görsek biz de boşarız yengeleri.kolay gelsin.
duyuru: neden rüya görmüyorum
(02:44)
aynen dediğim gibi neden hiç rüya görmüyorum? eskisi gibi güzel mutlu huzurlu sevinçli rüyalar hiç görmüyorum, ara ara kabus görür gibi oluyorum onu d sabah uyanınca hatırlamıyorum sanki bişey görmüştümgaliba sanırsam durumlarına düşüyorum. şimdi herkes bana ii rüyalar desin belki işe yarar.
kilo sorunu
(13:41)
diyet+ spor demeyin ağlarım.
diyet yapınca arada dayanamayıp tıkınıyorum, spora da düzenli gidemiyorum, yediklerini azalt demeyin, irade sıfır.
sihirli tavsiyeleri olanlar var mı? (sihirli dediğime bakmayın, gerçekçi tavsiyeler bekliyorum)
teşekkürler
çikolatalı ıslak kek
(01:02)
yarın çikolatalı ıslak kek yapmam ve tadının da güzel olması gerekio. ama tarifi önceden denemek için vaktim yok. daha önce denediniz güzel bi tarfi benle paylaşırsaanız çok mutlu olurum:)
gideyim mi gitmeyeyim mi
(02:24)
yarın (daha doğrusu bu sabah) alternatif su forumu var bilgi üniversitesi santralistanbul'da. gideyim mi gitmeyeyim mi ne yapayım?
duyuru: ruh
zaman 07.04.09(21:02)
islam'da ruh inancı var mıdır? gerekli açıklamayı yapacak olanların mesaj kutumu aydınlatmasını bekliyorum. iyi eğlenceler.
aşk
(18:24)
merhaba sözlüğümüzün pek değerli yazarları. şimdi bizim bölümde bir kız vardır. ona yarın akşam dışarıda bir şeyler içebilme teklifi nasıl yapabilirim?
yazan :isteyipteyapamayan
yıldızdan erasmusa gidecegim. 280 lira vize basvuru ucreti isteniyor danimarka elciliginde, bunu yildiza odetmenin bi yolu var midir? thenk yu ol
(keyif pezevengi)
27 mayıs 2009 fc barcelona manchester united maçı kargaşası
(17:59)
arkadaşlar lütfen girilerinizi: 27 mayıs 2009 fc barcelona manchester united maçı başlığına taşıyınız zira, ''barcelona'' bir takım değil şehir ismidir. daha önce de sözlükte fc barcelona maçları: ''fc barcelona'' topiklerinde açılmıştır.
duyuru:arkadaşlar dünyanın en tırto duyurusu belki ama ölecem galiba.pizza yedim.hamur ful mideye oturdu.sindirmek için ne yapılabilir?bi yol gösterin bana.mahvoldum bittim.kussam falan kurtulur muyum şu olaydan?bu arada soda yok elimde.alternatif yollar arıyorum.allah rızası için yardım.
cep tel için e book dönüştürücü
(11:30)
bazı ezber derslerimiz var arkadalar, benim de ezberim çok kötüdür. bi arkadaş da gördüm ders notlarını ebooka dönüştürüp telefona atmış(k750i) nerden bulabilirim bu programı? bu dersten bari büte kalmayayım
yabancı dil bölümü
(12:25)
arkadaşlar kardeşim (lisede) bölüm seçecek de yabancı dil bölümü düşünüyoruz.
artısıyla eksisiyle tavsiye eder misiniz diye soracaktım
malum önemli bir dönüm noktası.
cevaplarınızı bekliyorum..
şimdiden teşekkürler..
(ne olsun bu ya)