belki ilginizi çeker
  1. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  2. · duyuru ve nick uyumu
  3. · nickten tip tahayyülü
gündem
  1. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  4. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · banu güven
  8. · floresan
  9. · seferi yılmaz

duygusalamaagresif  

1. beşinci nesil yazardır, hoşgelmiştir.
    klasik hoşgeldin karşılamalarının ilki benden olsun. ''tanrım nasıl sevdim'' başlığına yazdığına göre sıkı bir ferdici olsa gerek. çünkü her babayiğit bilmez bu şarkıyı.
    (solt, 28.04.2008 00:52)
  2. benim en sevdiğim ama en sevilmeyenlerimde zirveye oynayan yazımı favorilerine eklemiş yazar. ha ekledik de iyi halt mı ettik denmesin, bokunda boncuk bulmuş gibi bi de utanmadan hemen teşekkür girisi girme eğilimine girmek istemedim ama insanın elinde değil ya duygulanıyor yeminle. insanı derin düşüncelere gark ediyor. sanki uzun yıllar boyunca keşfedilmeyi bekleyen hakkettiği değeri alamadığını düşünen bir ressamın bir şairin sevincini yaşıyorum boru mu. kim bilir ilerde girilerim nasıl alkışlanacak nasıl sevinilecek diye düşünüyorum. gece gece bunları bana düşündürten beni ziyadesiyle yoran yazar.
    (uncle, 01.05.2008 01:11)
  3. gelip gidip bana fırça atan yazar. bi gün harbi gelip dövecek diye tırsıyorum.
    (ev yapımı domates sosu, 30.05.2009 17:02)
  4. "herkes ne cabuk küsüyor. azicik korkuyorum. dün biri gitti. olanlar oluyor iste. aksamlari uykum kaciyor. bir de hep unutuyorum --anlamadigimi -- ozurler diliyorum durmadan"
    (sweet november, 25.06.2009 00:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil