çok fazla amerika da yaşamış olmaktan böyle olabilen ama bilmeyenler tarafından sürekli özenti diye adlandırılan turklerdir. oralarda turk gibi tepki verdiginde veya şaşırdığında "oha" dediğinde kimse anlamıyor be gülüm. eh 5-10 sene oralarda yaşayıp türkiye ye dönenler var bırak da karıştırsınlar. bu ozentilikten ote turkce ve ingilizceyi bi sure dogal olarak karistirma surecinde olan olaydir.
- lanet olsun burası bir iş yeri ve senin bu disiplinsizliğin açıkçası hiç te yardımcı olmuyor !!
- yav müdürüm daha çayı yeni godum, iki dakka bekle hele demlensin..
- kahretsin mahmut, çayım zamanında gelmezse masanı boşaltıp bu binayı terket !
-hey ahbap bu sen değilsin
-eğer kıçın zenci değilse buraya giremezsin dostum
-lanet olsun dostum senin sorunun ne ha
-lanet olsun dostum senin kafanı çevirip kıçına öyle bi sokarım ki kendini şapka olarak giyersin.
diyen, diyebilen özenti tiplerdir. başlarına birşey geldiğinde "shit" diyenleri ise ıslak odunla dövebiliriz.
arkadaşlarıyla karşılaştığında whats up nigger diyen türk.yurt sınırlarında yapılan sporlar içinde duyguları amerikan gibi dışa vurmaya en yatkın spor basketboldur.çünkü white men can t jump gibi bir film var.mesela 'hadi adamım' yerine şöyle okkalı bir kammoooon meeeeeeeeeeeeeen lafı çok daha şık duruyor.tut şunu,bas şuna yerine ise; nba seyircileri gibi periyodik ve baygın şekilde defencedefence demek daha fantastik oluyor.evet özellikle oynadığınız oyunda yabancı oyuncular mevcutsa duyguları amerikan gibi dışa vurmak daha bir önem kazanıyor.hem ingilizceniz de gelişir.
- günaydın millet benim hemen çıkmam lazım okula geç kalıyorum
- oğlum dur. otur iki lokma bişey ye..
- okul otobüsünü kaçırmak istemiyorum anne, bir çörek alıp çıkıyorum
- oğlum otursana şu sofraya , bak dayın taze gaymak, pekmez getirmiş köyden
- anne futbol antremanina bir kez daha geç kalırsam koç bu sefer kıçımı tekmeler..
- eşşolueşşek top oynayıp gelme bu eve çamur içinde, daha dün çamaşır yıkadım, benimki de can yauvv !
- hiçbiriniz beni anlamıyorsunuz, boğuluyorum bu evde tamam mı boğuluyorum !!!