duygularımdan emin değilim   

adana çık aradan

1. klasikleşmiş kız triplerinden biri. hoşlandığını belli eder ama hemen de atlamak istemez bu kız tipi. "beni elde etmen için uğraşman gerekir, kolay lokma değilim ben" diye geçirir kafasından. uğraşırsın, didinirsin, sonunda da canı sıkılır bu tiplerin. siz iyice derinlere dalmışken bu çok sığ bir şekilde "ben sana umut vermedim, duygularımdan emin olmadığımı söylemiştim" diyebilir. dikkatle sakınılası kişilerdir.
    (pastaci, 13.04.2005 22:17)

2. kafası karışmış kafasını toplamaya ihtiyacı olan bir kişinin sözüdür.yalnızlıktan bunalan bir insanın yanlış yapmaktan yanlış kişilerle birlikte olmaktan korkması da olabilir.
    (scarlet, 13.04.2005 23:04)
  3. "yedekte mi bekletsem yoksa direk atlasam mı en iyisi biraz bekleyeyim belki daha iyisi çıkar. joker hakkımı da kullanabilirim tabi" şeklinde kafa içinde vuku bulan hatun kişi düşüncesinin er kişiye sözcükler olarak yöneltilmiş hali.
    (diskonnektus erektus, 13.04.2005 23:10)
  4. (bkz: are you sure you want to kill this process)
    (wondrous, 13.04.2005 23:10)
  5. (bkz: ne koydunuz lan bunun içine kafam daşşak gibi oldu)*
    (palanthaser, 13.04.2005 23:11)
  6. çocuk - benimle çıkar mısın?
    kız - evet
    o.ç. - ben emin değilim sadece cinsel bişeyler yaşayalım.

dipnot: kız ben değilim, çocuk benim ****
    (bınar, 13.04.2005 23:12 ~ 23:15)
  7. hayır demenin uzun yolu
    (angellore, 07.10.2007 18:26)
  8. kandinden nefret ettirmenin tastiklenmiş en kısa yoludur. bu cümleyi sıkıldığını direkt söylemekten çekinen ve/veya diğer bay veya bayanı bağladığından emin olana kadar eskiyi hem yakınında hemde uzağında tutmak isteyen arkadaşlar sık kullanır.
    (alkolik fermantasyon, 07.10.2007 20:08)
  9. kıvırmak, oyalamaktır.

eski sevgilime döneceğim, senide üzmek istemiyorum demektir. zaten bir anlık sinirle sana yaklaşmıştım demektir. seni çatır çatır? kullandım, şimdi kırıp dökmeden yollamanın bin bir türlü yolunu arıyorum anlamındadır. düşündükçe geliyor aklıma. böyle gider.
    (rene, 07.10.2007 21:00 ~ 08.10.2007 13:49)
  10. oyalama amacı güden kız laflarından biri.

hoşlandığı birini tartıp değerlendirmeye vakit ayıramamış veya eski sevgilisinden tam kopamamış,ardından o sırada teklif almış kızın, repliklerinden biridir. aslında fazla şeye tabi tutmadan evet diyeceğini kendisi de bilir bazen ama, "basit olur, kucağına düştüm olmasın, ipler onda olur" kaygısıyla teklife hemen yanıt vermez, bu cümleyi söyler. çünkü ileride "peşimde koşturdum kabul ettim" olayını hemcinslerine ve erkeklere ima etmek ister, aksi takdirde oldu bittiye gelen kız (anlamsız) kaygısını yaşar. bu sözü diyerek kendisine zaman kazandırır, eskiyi kapatıp kapatamayacağını ve yeniyi yüklenip yüklenemeyeceğini düşünmek ister ama, teklif gelmeden hala bunları halletmediği için erkeğe çektirir ve yorar.
    (spaindustrial, 07.10.2007 21:03 ~ 21:05)
  11. "kişiliğimi kaybetmek üzereyim" cümlesinin bir başka versiyonu.
    (skyward, 07.10.2007 21:08)
  12. duygularının varlığından şüphe duyulası kişiliğin sarf edeceği cümle.
    (jack daniels, 07.10.2007 21:31)
  13. kolpa, dişi kaçış cümlelerinden sadece biri. araya virgül de koymayabilirdim. ama koydum. sonra sap diyorlar!
    geriye dönüp baktığında, hiç gerek yokmuş böyle şeylere diye düşünüyor insan.
    (bak arkadasim, 07.10.2007 21:56)
  14. ayrılmak için en klişeleşmiş, en aptal bahane. bayanlar daha az acılı olduğunu düşünse de aslında nefretin dayanılmaz hafifliği içerisindedir bu söze karşı duyulan hisler. bir düşünür demiştir ki: "aşk ile nefret aynı yolda yürürler." nokta.
    (cakopyen, 07.10.2007 22:00 ~ 22:02)