|
|
- sözlükte bir statü
(lethe, 31.10.2004 00:10)
- kendimle özleştirdiğim bir statüydü, geçici olması da ayrı bir güzellikti.
(dlord, 17.12.2005 02:09)
- şu anda bulunduğum statüdür. kendi statüm diye demiyorum,duygusal bi anıma denk geldiğinden midir nedir çok hoşuma gitti bu ya. moderatörlerden ricam şudur ki statümü sabitlesinler,hep bu kalsın.necefli maşrapa,korsan cd satıcısı ,jimmy jib operatörü, hareketli bir çalışma ya da uyandırmaya kıyılamayan olmak istemiyorum. hep duygu insanı kalsam böyle olmaz mı?
- türk şoförü statüsü.
(bkz: türk şoförü en asil duygunun insanıdır)
- içinde bulunduğun fakat pek ısınamadığım statü. bişey eksik sanki.. hmmm..
- enteresan bir statü, insan görünce kendisini - olmasa bile- duygusal hissedebiliyor, bu da hoş tabi.
- 171 giri ve 198 puan ile bugün sahip olduğum ilk statü. ekşi'de bu civardaki puanı olana "anarşist" derler. saygılı şu itü sözlük vesselam.
(maximus, 24.11.2007 00:55 ~ 10:55)
- duyguların başlayıp bittiği yerdeyim işte, insan olduğum için başladım bu hayata. karışmadı kimse, yaşadıklarımı kendim seçtim... duygusal değilim, duygularımın peşinde koşmuyorum aslında; ama duygular gelip buluyor beni her zaman. bir duygudan diğerine, bir düşünceden öbürüne atlıyorum hiç durmadan. ve bilerek yapmıyorum da bunu. çünkü duyuyorum, görüyorum, biraz düşününce anlıyorum ve ne yalan söylemeli yaşıyorum
ve insan olduğumu anlıyorum.
not: bir duygu insanının sözleridir.
- genel olarak duygu isimli kızlara yazma potansiyeli yüksek insanların statüsü.
nasıl bağladım be!
edit: tamam kötü bağlamışım.(kl7mu, 13.12.2007 01:34 ~ 01:48)
|