belki ilginizi çeker
  1. · hızını alamamak
  2. · duvara yumruk atmak
  3. · kafa atmak
  4. · kafada taş sektirmek
  5. · duvar yazıları
  6. · zevk alınan sapıklıklar
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  3. · onur öymen
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · banu güven
  8. · kurtlar vadisi pusu
  9. · itü

duvara kafa atmak  

1. kızgınlık anında yapılan ve sonu kötü biten eylem.
    (esdora, 27.04.2004 02:26)
  2. beyazıt öztürk'ün showunun başında yaptığı ve duvarın sıvası dökülünce "beyaz show" yazan olay
    (posforanj, 03.05.2004 14:00)
  3. sıkıntıdan ne yapacağını bilemeyenin potansiyel enerjisini duvara aktarıp rahatlamak için giriştiği, sonunda hem canının hala sıkıldığını üstüne bir de canının acımasının yanına zarar kaldığını öğrendiği eylem.
    (favorius, 13.01.2005 02:19)
  4. shaolin tapınağında verilen bir eğitim türü. elemanlar çaylak veleti altı hokka yapar gibi tutarlar. kafasını hergün duvara vururlar. 10 sene sonra çaylak manyak bi adam olur. kafasına örs düşse bana mısın demez.
    (hepten aykırı, 31.07.2005 23:12)
  5. okula iki ay geç başlayan bir öğrencim her sabah sınıfa geliyor, "anneme gitcem ben" diyerek ağlamaya başladıktan sonra kafasını sınıfın duvarlarına vuruyordu. engellemek istediğimde ise beni ısırıyordu. bir haftada alnının üzerine dört beş tane yumurta oluştu. ben yumurtalara yenisini eklememesi adına "ayağa kalkmadan ağlamanı istiyorum" dedim. gözlerimin içine baktı, yere oturdu ve kafasını zemine vurmaya başladı. çocuk okula adapte oldu sonunda ama yumurtalar haftalarca bize eşlik etti.
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 04.09.2008 05:17)
  6. dün gece yaptığım şey.

ciddi bir cümle kurmaya çalışırken detone olmanın getirisi-ya da götürüsü diyelim- sonucunda allææh diyerek iman gücüyle yapıldığında ise taşak konusu olmanın önüne geçilmeyecek bir mazosiştlik ibaresi. oluyor lan hakketen; ben mesela.

edit: ulan bi de şöyle bişey var;

"i'll never let your head hit the bed,
    without my hand behind it." *. adamlar yapıyollar yea. bi biz denk gelemedik. tseee.
    (laein, 24.04.2009 13:47 ~ 13:49)
  7. ergenlik çağında yaptığım ama kesinlikle tavsiye etmediğim bir eylem,unutulmaması gereken duvarın kafanıza tepkisinin sizi duvara tepkinizden yaklaşık 1.5 kat daha fazla olması.
    (birgencadam, 24.04.2009 13:59 ~ 14:07)
  8. arkadaşın babasının* gece uyurken yaptığı olay.
    kendisini futbolcu olarak görmüş rüyasında ve kafa topuna çıkacam diye duvara girişmiş.
    (stains, 24.07.2009 13:11)
  9. (bkz: kıvılcıma inanmak)
    (katilolmaklazım, 24.07.2009 13:21)
  10. uykusunda dört dönen bi insanın, yatakta her zamankinin tersi yöne doğru yattığı zaman yapmamasının imkansız olduğu eylem. ardından uyanıp bi süre "nooldu lan şimdi?" diye afallamak da bonus.
    (iris, 24.07.2009 13:26)
  11. sanitarium denilen şaheser bir oyunun ilk bölümünde, uyandığımız odanın hemen üst tarafındaki adamın gerçekleştirdiği eylem.

sadece oyunlarda gerçekleştiğini sandığım, ama bir arkadaşın, sevgilisinden ayrılmasından sonra şahane biçimde kafasını duvara savurmasıyla deneyim ettiğim olay.
    (night watcher, 24.07.2009 16:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil