"keşke hemen şu anda zaman dursa" diyorum bazen...hep şimdiki gibi kalsak, hiç değişmesek...hayır, içinde bulunduğum "an" beni çok mutlu ettiği için değil...hatta hiç de mutlu değilim şu an...ama keşke zaman dursaydı şimdi...ya da benim zamanı durdurabilme gibi bi fonksiyonum olsaydı...(damn you
hiro nakamura!!!)
neden istiyorum zamanı durdurmayı? korkuyorum galiba daha fazla büyümekten...küçükken
peter pan'i bu kadar çok sevmemin nedeni de bu olmalı...onun gibi ben de büyümek istemiyorum...geleceği düşünmeye bile tahammülüm yok...çünkü hep acı getirecek gibi geliyor bana, doğan her yeni gün...anı yaşamaya çalışıyorum bu yüzden...geleceği kafamdan atmaya çalışıyorum...bi şarkıda "büyümek istemiyorum; annem, babam yaşlanır..." diyor ya
kolera (aslında fazla rap dinlemem ama bu söz aklımda kalmış nedense)...ben de işte en çok bu yüzden korkuyorum galiba büyümekten...şu an belki mutlu değilim ama en azından onlar yanımda...onları gelecekte birgün kaybedecek olma gerçeği beni daha da korkutuyor...ya yazının başından beri "korkutuyor" diyorum ama doğru sözcük değil "
korkutmak"...hüzünlendiriyor galiba...evet "
hüzün" aradığım sözcük...gelecek hüzünlendiriyor beni...genelde geçmiş hüzünlendirir insanları ama beni geçmiş değil, gelecek hüzünlendiriyor...çünkü yapacak birşey olmadığının farkındayım...elimden birşey gelmiyor, hüzün sadece hissedebildiğim...korku veya nefret değil...sitem hiç değil...yine de bazen kendimle yalnız kaldığımda "keşke dursa zaman..." diyorum...hep şimdiki gibi kalsak, hiç değişmesek...işte tam bu an
göksel'in sesi yankılanmaya başlıyor kulaklarımda:
"
dursun zaman, dursun diyorsun da, oyun değil ki yaşamak...
sen inanmasan da bi son var anla, herkese inat..."
bir anda dönüyorum o lanet gerçekliğe...düşünmemeye çalışıyorum geleceği...başaramıyorum..."boşver şarkıyı, dursun zaman" diyorum, işin kötü yanı, o "son"a ben de inanıyorum...açıkçası, ben göksel'i hiç sevmiyorum...