belki ilginizi çeker
  1. · zenci saat satıcısı
  2. · bir atağı daha gol yiyerek savuşturuyoruz
  3. · crna gora
  4. · call of duty 5
  5. · vamişkunan
  6. · aydeliselman
  7. · duyuru ve nick uyumu
  8. · dolmuşta inmeye yakın panik olan insanlar
  9. · otobüsteki pardon geçebilir miyim adamları
  10. · yanlış durakta düğmeye basan insanda oluşan stres
gündem
  1. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · aşk ı memnu
  4. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  5. · rasim ozan kütahyalı
  6. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · ha heyli hala hula hambur leyli hap hup
  9. · eski sevgiliyi unutamama belirtileri

durağa yaklaşırken stres yapan genç  

1. muhtemelen kalabalık bir otobüstedir. durağı kaçırma ihtimali stres etkenlerinden biridir. hele önünde çantalarıyla kendine bariyer yapan ve herkese potansiyel fordçu bakışı atan birkaç hatun varsa. tam inecekken şöförün kapıyı kapatması ve kafayı otomatik kapıya kaptırma ihtimalini de düşündükçe stres katsayısı tavan yapabilir. bu da yetmezmiş gibi şöförün aynadan bakıp "zamanında insene kardeşim, iki saat seni mi bekiyicez ?" sorusuna maruz kalıp yolcuların asabi bakışına da denk gelirse kendisini uzunca bir süre bok gibi hissedeceği için erkenden kalkıp düğmeye basan gençtir.
    (vertigo, 02.01.2009 02:51)
  2. call of duty 5 i bir türlü oynayamamış yazardır. çünkü vista işletim sistemi kullanan yazardır. "biz onu bitirdik crysis 2'ye bile geçtik" diye haykırmak istiyorum. gerçekten durağa yaklaşırken stres yapıyor mu diye de merak ediyorum doğrusu. altıncı nesil yazar hoşgelmiş.
    (bkz: geç olsun güç olmasın)
    (kutsal palamut, 22.01.2009 00:53)
  3. statüsüyle beni çok güldüren yazardır. yok böyle bir stayü ya

(bkz: zenci saat satıcısı)
    (kutsal palamut, 13.02.2009 13:47)
  4. öncelikle, pek tabii, bir yazar.

o da benim gibi galiba, özellikle bilmediği yerlerde durağa yaklaştıkça ve yine özellikle şehir dışı yolculuklarında afakanlar basıyorsa aynı ben.
    (plaiboi, 13.02.2009 13:49)
  5. metrobüs'e binen bir genç de olabilir. o nasıl bir durak anlayışı kardeşim öyle? yeni araçlara binerseniz şanslısınız. durakların isimlerinin sırayla yazıldığı tabela kapının üstünde yer alıyor. ya iett otobüslerinden bozma metrobüs araçları? hiçbir uyarı, bir sistem yok. şu tarihte hizmete sokacağız, bu tarihte bıdı bıdı muhabbetleri yüzünden alt yapı tam tamamlanmadan açıldı zaten, yanlış.

sık sık kullanmıyorsanız metrobüs'ü, ben kapının yakınında seyahat edin derim. sonra durağı kaçırıp vatan durağı gibi kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde inmeyin.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 01.03.2009 23:46 ~ 23:47)
  6. nicki güzel memleketi ondan güzel ama sırplardan hoşlanmasından ve benim bundan hoşlanmamamdan hoşlanmayan yazar aynı zamanda memleketlim olan yazar

(bkz: crna gora)
    (leon de bruxelles, 14.05.2009 23:58 ~ 23:59)
  7. zirve için gelen servislere giderken peki bir streslenen, rap müzik dinleyen, uzun saçlarıyla tipik bir sözlük yazarından pek farklı olmayan, sevilesi kaliteli, 6. nesil yazar, hoş gelmiş...

(bkz: bizim gibi)

edit: tipik bir sözlük yazarı derken; tipik bir sözlük yazarı karizmasına sahip anlamında kullanılmıştır yanlış olmasın. yani tipik bir ismail yk hayranıyla karıştırılmasın.
    (okudum anladım olaya girelim, 15.06.2009 13:21 ~ 18.06.2009 11:34)
  8. dünkü bir atağı daha gol yiyerek savuşturuyoruz zirvesinde, aslanlar gibi kalemizi korumuştur kendisi. destan yazarcasına galip gelişimizde kalede devleşmesi önemli rol oynamıştır. vamişkunan'ın gazabına uğramış, kolu kırılmıştır. ama o bir kahraman oldu gözümüzde, gözünü kırpmadan tekmeye dalan, sert şutları çıkaran, doksandan top alan panterdir. geçmiş olsun büyük insan.
    (hashus1099, 24.06.2009 18:20)
  9. benim de içinde bulunduğum bir atağı daha gol yiyerek savuşturuyoruz zirvesinde kalesini rakip takıma kapamış,müthiş kurtarışları sonrasındaki cool hareketleriyle takımına güven vermiş ve maçı kazanmamızda büyük rol oynamış yazardır.ancak maçın sonlarına doğru yine kalesini gole müthiş bir şekilde kapatırken maalesef kolunu kırmıştır.çok çok geçmiş olsun diliyorum ve bir an önce tekrar yeşil sahalara adımını atmasını diliyorum.
    (sıradan kireç önleyici, 26.06.2009 18:47)
  10. bir atağı daha gol yiyerek savuşturuyoruz zirvesinde kalede genzo wakabayashi kesilen, gelen şutları dalga geçer gibi tek eliyle tutan, takımına ilk galibiyetini yaşatan yazar kişisi. maçın sonlarında gol atamamamızın verdiği sinir ve hırsla, karşı karşıya bir pozisyonda tsubasa gibi abandım topa, o topu da tek eliyle çıkardı, fakat şutun şiddeti elinde geçici bir hasara neden olmuş * ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi kolu kırılmamış, çatlamıştır bildiğim kadarı ile. gerçi maçta da birşey yok buz koyarım geçer demişti, ertesi hafta kolunu alçıda gördüm. umarım en kısa zamanda iyileşirsin kardeşim, halı saha zirvelerinin senin gibi bir kaleciye ihtiyacı var. çok geçmiş olsun, kusura bakma şut için...
    (vamişkunan, 03.07.2009 15:42)
  11. bol üç nokta kulladığımı farkeden yazar...
    (jelibon murjaaaa, 18.10.2009 23:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil