dur

güzelinden getir  başlık içinde ara  bakın dur
  1. tali yoldan ana yola çıkarken trafik sinyalizasyonunun olmadığı yerlerde konulan levha. bu levha görüldükten ve okunduktan sonra şoför kavşağa girmeden önce kesinlikle durmalıdır ama türkiye'de işler böyle işlemez.

(, 26.10.2005 16:45)

@524126

2. almış başını giden sallamaz insana, kontrollü diğer bir insanın söylediği söz. hiçbirşey yokmuş hissiyatı ile, bütün dünya onunmuşcasına, inanılmaz rahat ve geniş tavırlarla hareket eden kişi; sorumluluk sahibi, geleceği görmek isteyen, aklıbaşında kişiyi tedirgin edince bu sözü işitir. haketmemişmidir? etmiştir.

(, 08.10.2007 22:39 ~ 22:41)

@1996673

3. dur

dur!!
    hemen kestirip atma
    bekle biraz
    pişman olmazsın
    emin ol

bekle biraz
    sonra istersen
    hemen giderim
    sanki hayatına
    hiç girmemişim gibi
    eskisi gibi
    tıpkı eskisi gibi

(bkz: myster)

(, 23.09.2008 20:51)

@2732923

4. (bkz: dür)

(, 28.12.2009 02:56)

@4377585

5. iç. mad dream. (--) gece

ikibinonbir en ilginçlerine, konuşulanlarına bakıyorum. bir aile biyolojik annesi tarafından reddedilen bir gorili evlat edinmiş! bir aile de şu koalayı evlat edinse ya!

hadi kalk gidelim, geç kaldık yine. bir beş dakika daha. sonra 'seli kötü arkadaş olma su' ya, sen uyma ona' diyosun. gülüyorum. durup durup 'neden böyle oldu' diyorsun. ama bi sus, bi dur bi dur. kafam çok yorgun ama, bir yarım dönem tatil verse şu okul. dörtyüzdört hataları veriyor sürekli. git tibetine, gez hindistanını trenle, dinle kafanı. 'olum gel işte amk, sohbet edicez daha' diyorsun. yarın sabah ilk trenle yer ayırtmalı hindistana.

bak hazırladım valizini. ertelenmiş bir valiz hazırlama serenadları. yol vakti. ama uğurlamak için gelmicem. görmek istemiyorum meseryayı. oysa ilk geldiğimde yeşilliğine inattı. şimdi yeşildir ki. olsun, görmek istemiyorum genede. zaman senkronize şekilde işliyor. korku filmi efektleri gibi, korkuyorum. kulağımdan hiç gitmiyor ezgisi. bi durak verelim notalara. bozulur mu acaba dansın büyüsü?. ben kalıyorum, sen gidiyorsun. el sallıyorum arkandan. uçak babama selam söyle.
    virgül attım,

yarım yarım izleniyor filmler. çabuk bitmesinler diye, hatta izlenilenler aşk adına tekrar izleniyor. sırf zaman, dikkatini emmesin diye. 'zaman' kırılmaları. hadi konuşalım. dinlemeye geldim seni. anlat bana, ama barr, sen dinleme sakın bizi. 'o zaman ben kulaklıgımı takıyım. işime bakıyım. ama bi dakka ya siz takın kulaklıklarınızı ve öyle konuşun.'
    bu sesi çok seviyorum işte, senkronize gidiyorlar. duyabiliyor musun? yağmuru.

düşünce. düşünceler. akıyor sonsuzluğa.
    kalp atışları düzensiz.
    saatleri ayarladık otuzu on bir geçeye. yılan fobimizi aşmak için hazırladık black mambalarımızı. giyindik parti kıyafetlerimizi, bekliyoruz.

asıl işimiz eğlenmek, yaşamaksa hobimiz.

son değil, virgül atıyoruz mad dream' e.

(, 13.02.2012 15:31 ~ 03.03.2012 20:37)

@8335724