acı, öfke, ümitsizlik ve bilimum duyguyu bünyesinde barındıran yarmış burzum şarkısı. her dinlediğimde tüm vücut uvzlarımdaki tüylerin diken diken olmasına sebep olan bu şarkının aynı anormallikte bir de klibi mevcuttur.
1. almanca'da karanlık anlamına gelen kelime. ancak, "burası karanlık" demeye çalışırken "es ist dunkelheit" denmez. doğru kullanımı "es ist dunkel" dir.
2. burzum'un en çok tanınan parçası. gitar tonları bilerek yırtıcı ve boğuk yapılmıştır. adı üstünde black metal.
"nick altı yazmıycam ulan" şeklindeki yeminimi bozmaya karar verdiren adam. ya da benim içimden yazmak geldi bilmiyorum. her neyse.
iki yıldan fazladır tanıdığım bir adamdır dunk. -dunk dedim şekil oldu- benim bölümümün ders programını benden iyi bilecek kadar geniş bir veri bankası olduğunu gördüğümde oldukça şaşırmıştım. o günden beri de şaşırmaya devam ederim zaten. beraber 12 aralık 2007 cska moskova maçı na gittik mesela. orada da benim böğürmemden maçı izleyemediğini söylediydi. 52000 kişinin arasından sadece benim sesimi duyması yine şaşırtmıştı beni. o günden beri de şaşırmaya devam ederim. aslında şaşılacak şeyler de değil bunlar. neyse.
özetle kral adamdır demek isterdim ama yukarıdan böyle bir özet çıkarabilmem için çok fazla atp harcamam gerekecek. o yüzden sadece kral adamdır deyip geçiyorum.