belki ilginizi çeker
  1. · derste yapmaya göt isteyen çılgınlıklar
  2. · sözlükteki izmirliler
  3. · gödöllö
  4. · barbie sikmek
  5. · lost wisdom
  6. · burzum
  7. · ninni etkisi yapan şarkılar
  8. · a man a band a symbol tribute to burzum
  9. · obscured
  10. · insanın ruhsal dengesini bozan video klipler
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · 100 opera
  4. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · oyuncak dünya
  9. · dersten kalmadan önceki son sözler

dunkelheit  

1. alm. karanlık
    (pastaci, 25.12.2004 15:59)
  2. acı, öfke, ümitsizlik ve bilimum duyguyu bünyesinde barındıran yarmış burzum şarkısı. her dinlediğimde tüm vücut uvzlarımdaki tüylerin diken diken olmasına sebep olan bu şarkının aynı anormallikte bir de klibi mevcuttur.
    (dead, 20.11.2005 14:57)
  3. yeni bir yazarımızdır. başarılar dilerizdir kendisine..
    (magdelena, 09.08.2007 19:44 ~ 19:47)
  4. 1. almanca'da karanlık anlamına gelen kelime. ancak, "burası karanlık" demeye çalışırken "es ist dunkelheit" denmez. doğru kullanımı "es ist dunkel" dir.
    2. burzum'un en çok tanınan parçası. gitar tonları bilerek yırtıcı ve boğuk yapılmıştır. adı üstünde black metal.
    (capulcu, 24.08.2008 17:55)
  5. efsane şarkının sözleri de eksik kalmasın.

when night falls
    she cloaks the world
    in impenetrable darkness
    a chill rises
    from the soil
    and contaminates the air
    suddenly...
    life has new meaning
    (headfucker, 08.05.2009 05:12)
  6. okul her aklıma geldiğinde @2979027 numaralı girisini okuyup o günlere dönüyorum.
    (wondrous, 16.05.2009 04:42)
  7. "nick altı yazmıycam ulan" şeklindeki yeminimi bozmaya karar verdiren adam. ya da benim içimden yazmak geldi bilmiyorum. her neyse.

iki yıldan fazladır tanıdığım bir adamdır dunk. -dunk dedim şekil oldu- benim bölümümün ders programını benden iyi bilecek kadar geniş bir veri bankası olduğunu gördüğümde oldukça şaşırmıştım. o günden beri de şaşırmaya devam ederim zaten. beraber 12 aralık 2007 cska moskova maçı na gittik mesela. orada da benim böğürmemden maçı izleyemediğini söylediydi. 52000 kişinin arasından sadece benim sesimi duyması yine şaşırtmıştı beni. o günden beri de şaşırmaya devam ederim. aslında şaşılacak şeyler de değil bunlar. neyse.

özetle kral adamdır demek isterdim ama yukarıdan böyle bir özet çıkarabilmem için çok fazla atp harcamam gerekecek. o yüzden sadece kral adamdır deyip geçiyorum.
    (ambrassador, 05.07.2009 22:22)
  8. karanlığı insanın içine katran gibi akıtabilen şarkı. insanın arada sigara krizi tutar ya, bu şarkı da öyle. dunkelheit im tuttu dinliyorum.
    (fes başıma, 16.09.2009 23:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil