belki ilginizi çeker
  1. · dumur detayı
  2. · hayretlerim şaştı
  3. · göt olmak
  4. · seni çılgın seni çılgın hadi oradan
  5. · göte gelmek
  6. · apışıp kalmak
  7. · the moor
  8. · the others
  9. · 5 şubat 2006 haggard istanbul konseri
  10. · ıadyatk
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · 2012
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · katip çelebi
  9. · diş macununun lavaboya düşme meyli

dumur olmak  

1. çok şaşırmak...
    hayretler içinde kalmak...
    (8844455, 08.03.2004 03:08)
  2. sevgilinizi beklerken onun aniden abisi,abisini sevgilisi,abisinin arkadaşı ve onun sevgilisiyle beraber gelmesi ve çıkma olayının bir okul gezisine dönme durumu...gözüne ışık tutulmuş kuşa dönüyorsunuz..
    (chladoceran, 27.04.2004 21:12)
  3. (despinaa, 27.04.2004 21:45)
  4. başka hiçbi bok olamayan kişilerin sık sık yaşadıkları durum.*
    (joeykeys, 28.04.2004 02:10)
  5. (bkz: dumur detayı)
    (bkz: güneri içoğlu)
    (bkz: leman)
    (ozzmosis, 02.01.2005 16:51)
  6. "bugün tuşu" bir süreliğine moderatör, ispikçi ve hukukçular dışındaki kullanıcılara sadece pozitif statü sahibi yazarların başlıklarını gösterecek şekilde düzenlenmiştir. teşekkürler. uyarısını okuduktan sonra girdiğim girilerin sol tarafta gösterildiğini görünce pozitif statü sahibiyim diye sevinmek daha sonra okur olarak girildiğinde girilerimi sol tarafta görememek.
    (bkz: üçüncü nesil işte)
    (vatman, 14.11.2005 13:27)
  7. kredi kartı ile yaptığın yüksek miktardaki satışı hesabında göremeyince bankayı aramak,kredi kartının yabancı bir bankaya ait olması sebebiyle paranın 40 gün blokeli olduğunu öğrenmek..üstüne oturup kahve içmek..
    (manha de carnival, 09.08.2006 17:42 ~ 17:42)
  8. küçük bir çocuğun serdar ortaçın erkek olduğunu öğrenmesi.
    (morsmordre, 30.01.2007 21:29)
  9. herhangi şaşırtıcı bir olay karşısında kafanızda olup bitenin(daha doğrusu olup bitmeyenin)yüze vurmuş ifadesidir.

arkadaşında dediğine benzer: gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi olursunuz..
    (doouus, 23.03.2007 20:10)
  10. aşırı şaşırma sonucu beynin sulanması,devrelerin karışması,sigortaların atması.
    (nisan cadısı, 21.06.2007 20:07)
  11. öss ye hazıralnmak için gittiğim dersanede, hocamızın ek ders yapmak için sınıf araması akabinde ders yapılmayan ama ders çalışan öğrencilerin bulunduğu sınıfa girip siz "dışarı çıkın başka yer bulun, burada ders yapılacak" demesi üzerine, öğrencilerden birinin "4 senedir bu dersanedeyim, ben böyle rezalet görmedim, tabi sınavı kazanamam, insanda heves mi bırakıyorsunuz" demesi.
    (tengizkaan, 15.05.2008 00:47)
  12. 250 ile giderken arkadan birinin selektör yaparak yol istemesi halinde yaşanan duygudur.
    (qualyn, 26.06.2008 03:31)
  13. kız arkadaşımı alıp içmeye gittiğimde cüzdanımı evde unuttuğum anda yaşadığım(bunu yapan herkezin yaşayacağı) durum
    (judaspriest, 23.07.2008 04:57)
  14. sözlüğe süper uzun ve güzel bir yazı yazarken bir dakikalığına başka odaya gitmek ve geldiğinde ayarlanmış stilinin değişmiş ve yazının yerinde yeller estiğini görmek ve dahada kötüsü tayyip ingilizcesi başlıklı sayfayla karşılaşılmasıyla yaşanan şey.dumur olmak.
    (uçankanatlısivrisinek, 02.02.2009 05:04 ~ 05:04)
  15. (espforever, 03.02.2009 01:17)
  16. 2 ay çıkmış olduğunuz ve sonra ayrıldığınız sevgilinizin emesen iletisinde " aşk acısı çekiyor" yazısını görmek akabinde götünüzün kalkması gibi bir durum yaşadıktan sonra hal hatır sorma amaçlı aslında ağız arama girişiminde bulunup, o acıyı 5 aydır çektiğini söylemesi ve 5 ay önce tanışmamış olmanız gerçeğinin beyninizde flaşları çakması sonucu içinde bulunulan durum.

not : lafı çok uzattım sanırım ya ama lanet olası ne kadar acı be !
    (bkz: halt yemenin arapçası)
    (badabumusevenbadabim, 30.04.2009 23:17 ~ 23:19)
  17. şaşırma durumunun yeni versiyonu. uydurulmuş bir tür kelime.
    (lahanaturşusu, 30.04.2009 23:44)
  18. otobüse binip akbilini basarsın. o esnada şöför gayet kibar şekilde:
    "akbilinizi alabilir miyim?"der.
    bişi anlamazsınız ama o şöfördür.gıkınız çıkmaz, uzatırsınız. şöför hiç istifini bozmadan akbili parçalamaya başlar.
    şöför parçaladığı akbili zulasına atarken demirini gözleri ve ağzı aynı anda açılan sana uzatır.
    "iyi günler."

(bkz: yeni paso almamanın sonuçları)
    (böğürtlenli reçel, 30.04.2009 23:51)
  19. an itibari ile içinde bulunduğum ruh halidir efendim. sabahın bi' köründe kalkıp kardeşimi okulunun açtığı ve öğrencilerin zorla gönderilmesi istenilen okul kursuna getirdim. "4 saat ne yapcam lan orda?" derken laptop umu da alıp kendi okulumun içindeki bir cafeden sözlükte takılayım dedim- ki çok da iyi demişim-

açtım pc yi, bağlandım nete, sözlükte takılıyorum, yanımda çayım, metro çikolatam falan gayet mutlu mesudum...derken karşımdaki masada oturan ve profilden babama tıpa tıp benzeyen bir adam gözüme çarptı. arada birkaç masa mesafe var. max 10 m dir. gözlerim de oldukça sağlıklı olmasına rağmen hayal falan mı görüyorum dedim kendi kendime. iyice baktım ve evet neredeyse "babaaa babacığıımm" diye bağıracağım adama, o derece benziyor lan.(o değilde adamın bir ön masasındaki elemanlar onlara baktığımı sandılar galiba. ben adama, elemanlar da bana bakıyor. ahaha...)

kıyafet falan aynı. saç kesimi, gözlük, elinde sigarası, yanında çayı, oturuş şekli bile aynı. hayır ben evden çıkarken uyuyordu kendisi. gelse ne ara gelecek? "neden tee buraya gıda cafeye gelecek?" diye düşünüyorum bir yandan da. tam "evet bu babam" diye düşündüğüm anda baktım ki önünde işaretlediği bir şey var. gazetenin iddia eki! babam futboldan nefret eder. "nihaha" dedim kendi kendime. ama hala dumurlardayım.

aha şimdi de kolunu masaya dayamış, eli çenesinde oturuyor. valla çok benziyor lan. insan insana benzermiş de, bu kadarını ilk kez görüyorum...
    (n excantric matmazel, 09.05.2009 10:50 ~ 23:45)
  20. biriyle dalga geçmek isterken dumur olmak çok kötüdür.hayatının hatasını yapmışsındır bizim gibi. çok sıkıldık gece iki benim numarayı özele alıp sarıyerden bir arkadaşı aradık ve arkadaşım konuşmaya başladı.
    biz:alo osmanla'mı görüşüyorum.
    karşıtaraf :hayır yanlış oldu galiba
    biz: yanlışsa kardeşim niye açıyorsun telefonu. kimsin lan sen?
    karşıtaraf: sen kimsin lan nerdesin şerefsiz kimle dalga geçiyorsun ?
    biz : sen kimsin lan nerdesin ben gelirim .
    karşıtaraf: sarıyerdeyim lan. gel lan.
    biz:sen sarıyerdeki sahilin kenarında ki ağacı biliyon mu ?
    karşıtaraf : evet gel g...tüne sokacağım o ağacı.
    ve işte dumur olamk bu olmalı daha da söze gerek kalmadı .
    (bari, 19.05.2009 12:39)
  21. sevgilinin, babanın anneni aldattığı kadının oğlu olduğunu öğrenmektir.

(bkz: seni çılgın seni çılgın hadi oradan)
    (keklerinaq, 07.08.2009 22:51)
  22. az önce annem sayesinde olduğum durumdur.
    annem,küçük kardeşim ve ben salonda oturmaktayız. kardeşimle ikimizin resmi yan yana asılıdır. sırf kardeşi kızdırmak için kardeşe doğru yönelerek kardeşin resmi için:
    ben: aa şu tipsizde kim böyle, ne kadar çirkin çıkmış
    annem: ( benim resmimi göstererek ) ee kimin kardeşi?
    ben: +%+%&^%++^'+%&++#
    (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık, 09.11.2009 19:33 ~ 19:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil