solistlerinin * ereksiyon geçirdiği (!) ve 3 tane üstü bikinili kızın ortalıklarda gezdiği (!!) kirpi dome da yapılan garip ve eğlenceli konserin grubu.
ilk zamanlarında 3ünün bir arada istiklalde * bir aşağı bir yukarı dolandığı, sonradan bir havalara giren, beni yak'la popülerliği tavana vuran, solistinin kesinlikle keş numarası yaptığını düşündüğüm, bir çok kızdan güzel basçıya * sahip grup.
seneler önce eski köprünün altında adlı şarkılarıyla bir seven kitlesine ulaşan grup.fakat sonraki albümlerinde beni yak adlı şarkıyı coverlamalarıyla biraz fazla lüzumsuz seven kitlesine ulaştıkları da su götürmez bir gerçek.ama grubun güzel şarkıları var allah için.
kendi şarkıları genelde saçma sözlerden oluşan, başkalarından aldıkları şarkıları da (bkz. herşeyi yak) mayıştırıp katleden grup. kendileri bayhan'ın rock modelini oluşturmaktadır.
çok güzel parçalara sahip olan türk rock grubu.parçalarının çoğu solisti tarafından yazılmış ve bestelenmiştir.son zamanlar da bir bocalama sürecine girmesi gerçek sevenlerinden biraz uzaklaşmasına sebep olmuştur.populer olması pek yaramamıştır gruba.konserlerden önce sadece alkol almakla yetinmedikleri doğrudur.sahne performansları da çok iyidir.
yalnızlık paylaşılmaz,ah,kırmış kalbini,manası yok şarkıları kesinlikle dinlenilmeli.
parkorman konserinde kulise 5 şişe absolute isteyip yanlnada bir kasa portakal suyu alan ardından hepsini sahne performansı sırasında içebilen aynı zamandada kafası dumanlı olabilen insanlar topluluğu
belki alışman lazım şarkısına yaptıkları çizgi film tadında kliple tekrar dikkatleri çeken grup. (klip biraz californication, biraz gorillaz... şeklinde özenti gözüksede fena olmamış.)
26 mayıs'ta bahçeşehir üniversitesi'nin golf sahasında * ücretsiz konser veren grup. yeterli tanıtım yapılmadığından katılım az olmuştur. daha doğrusu beklenen kitlenin katılımı az olmuştur, yoksa bahçeşehir'in 12-15 yaş arası nüfusunun büyük çoğunluğu ortamda hazır bulunmuş, hatta konser sonrasında kaan'dan imza alabilmek için uzun süre beklemiş, görevlilerin "kaan size imza verecek durumda diil çünkü çok sarhoş" açıklamaları sonucunda ancak dağıtılabilmişlerdir.
canlı performans açısından belki de türkiye'deki en iyi grup...eurovision da türkiye'yi onlar temsil etmeliydi.hem melodi hem de vokal tarzı olarak türk müziğine athenadan çok daha yakınlar.
grupla pek aşikar olunmadan gidilen canlı perfomansları bile çok eğlencelidir bu gurubun. ayrıca gitarist batuhan taksim'deki popüler barlardan biri olan mojo'nun da sahibidir.
yaz aylarına denk gelecek yeni albümleriyle türkçe rock susuzluğumuzu dindirmesini beklediğim,bu sayede dumanın mirasını yiyen mor ve ötesi ile onun mirasını yiyen manga gibi grupların kabuğuna çekilmesi nedeniyle de gündemi yine alabildiğine işgal edecek grup.
iyi,güzel,hoş müzik yapıp; güzel sözler yazarlar ama neden solistleri tuvallette sıçarmış gibi şarkılarını söylemektedir bilinmez. hani içten, hissettirerek okumak buysa; ben hergün 2 kez çok şey hissediyorum tuvalette demektir.