haftada belli süre yayınlanması zorunlu trafik, çevre, sağlık vs. geyiklerinden ötürü gece ya da sabaha karşı tvlerimizde yer bulabilen topluluk. her nedense aniden (bkz: ghost busters)
kurtlar vadisi, objektif ve ceviz kabuğunun ertesinde tadından yenmez programdır. izlenir, bünyenin toplumsal duyarlılık sınırı zorlanır, demir bükey ile ileri sürüş teknikleriyle uykuya dalınırdı bizim zamanımızda.
uyuz ötesi ufaklıklar... eskiden televizyonda çıkıyorlardı ama uzun zamandır ne alemdeler bilemiyorum.
bi zamanlar bu gürültücü ufaklıklar yanlarında bir kameramanla bir alış veriş merkezine giderlerdi. ağızlarında aptal marşları, hoplaya zıplaya sigara içenlere yaklaşırlar ve ani bir hamleyle sigarayı çekip alırlardı. sonra da yarım saat marşlarını söyler, içen kişiyi de kınarlardı falan.
bu muameleye maruz kalmış olan şanssız insanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve sabırlarından dolayı takdir ediyorum kendilerini.
"sağlıklı yaşam uğruna
büyük bir savaş veririz
duman avcılarıyız biz
duman avcılarıyız biz duman duman duman" diye şarkı haline geldiğinde insanı sigara üstüne sigara yakacak kadar geren tanıtım
aptal bir isim edinip insanların üç kuruşluk zevkinin içine etmeyi amaç bellemiş bir topluluk. sigaradan rahatsız olduklarını normal insanlar gibi belirtmek yerine manasız yorumlarla bik bik baş ağrıtan insanlara da verilen bir addır.
aptal otunu içenlerle savaşırlar,basını da aracı ederler ama insanlar anlamaz.içmeye devam ederler. kendileri dışında pasif içicilere de zarar verirler. ama hiç umurlarında olmayız çoğu zaman...
sigara düşmanlarının örgütlenmiş halidir. gece bir saatten sonra dönen tanıtım filmlerinde görüldüğü kadarıyla bir çoğu muhtemelen bundan birkaç yıl sonra sağlam içici olacak 5-15 yaş arası çocuklardan oluşan bu üyeler belli aralıklarla sokağa çıkıp sigara antipropagandası yapmaktadır.sigara içmeme haklarını kullandıkları için saygı duymak gerekse de sigara içme hakkını kullananlara saldırıp sigaralarını ellerinden almak suretiylen dayağı haketmiş bu insancıkların* tez zamanda topluma kazandırılması şarttır.
duman avcıları adlı güzide bestesiyle bu insancıkların dayanılmazlıklarına dayanılmazlık katan şahsiyet de ayrıca tebrik edilesidir.
duman 'dan parçalar çalan amatör grupları tespit edip , duman çalmalarını engellemek amacıyla gitar ve bas gitarın tellerini koparan , bagetleri yiyen ve vokalisti döven insanların kurduğu yeni oluşumdur...
selçuk alagöz tarafından bestelenmiş muhteşem marşlarını söyleyerek ana caddelerde, tem bağlantı yolunda, park ve bahçelerde vs. sigara tiryakilerini yıldırma harekatları da düzenlemişlikleri olan neopiç protestan grup. daşşaklı bir iki tiryakiye rastlamalarını temenni ediyorum.
- çok kötü bir şey yapıyorsunuz, hem kendinize hem bize zarar veriyorsunuz! verin o sigarayı bize hemen! duman avcılarıyız biz duman duman!
+ ulan pijler! neden khırdınız la siğarayı?
- sağlıklı yaşam uğrunaaa
+ ula allah belaazi versin! siğarayı neden khırdınız la?!
- duman avcılarıyız biz duman duman!
+ oğlum iyi de siğarayı neden khırıyorsunuz ki, ben de sizin ağzınızı kıram mı şimdi?
- ühühühüühühü
+ ula şerefsiz pijlere bak ya! hayır şarkhı söyleyeceksen söyle, siğaramı neden khırarsın? hayvan sıpaları!
yaklaşık bir avuç duman avcısıyla ve o muhteşem sloganlarıyla birlikte bir ülkede darbe bile yapılabileceği kanısını bana getiren oluşum. kendilerini görünce ışınla beni sıkatii diye bağırasım geldi
lemanyak karakterlerinden 0070 cabbar baba'nın bir bölümde sahibi olduğu çocuk yuvasındaki veletleri örgütleyerek bir güzel tartaklattığı asosyal topluluktur.
bu bölümde 0070 cabbar baba komutasındaki veletler cadde köşesine pusu kurup; "duman avcılarıyız biz, duman duman" diye böğürerek gelen diğer veletler köşeyi döner dönmez taarruza geçmiş, hilal taktiği ile düşmanı bozguna uğratmış, biz sigara tiryakilerinin hayallerini süsleyen fantaziyi gerçekleştirmişlerdir. ne zaman tv'de bu aptal melodiyi duysam yetiş cabbar baba diyesim gelir.
izledikten sonra değil sigarayı bırakmak, her çocuk için bir sigara yakıp suratlarında söndürme isteği uyandıran programdır. şükürler olsun ki yayından kaldırılmıştır.